2777
2789
عنوان

اسم این گیاه که می‌ریزن توی دوغ چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا که خشک شده این جوری که فک نکنم بشه  سالم خوردش باید آسیاب کنن و باهاش ی جور غذا درست میکنن  وبا نون تلیت میکنن میخورن خیلی هم مقویه، تازه اش سبز رنگ و ترده اونو میشه خورد با دوغ... در جواب عکس کاربر اوپرا

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
من عین بز خارپ خارپ میخورم عمه همسرم میریزن توی دوغ‌

از کجا باید بگیریم؟؟عطاریا؟؟

اسمشو چی بگم اخرش؟

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
اینا که خشک شده این جوری که فک نکنم بشه  سالم خوردش باید آسیاب کنن و باهاش ی جور غذا درست میکنن ...

اینا تازه اند

ولی خوردنش ریسک جدی برای دندون هست 😁

دو‌نوع نرم و سفت داره 

دقیقا پودر درشتش رو توی دوغ میریزن عطرش تا کجا میره

That's how it goes, Everybody knows

تهران ندیدم ولی محلی های هر استانی براش یه اسم دارند نمیدونم از کجا باید خرید 

خودتون ازکجا میخرید😁؟

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
اینا تازه اند ولی خوردنش ریسک جدی برای دندون هست 😁 دو‌نوع نرم و سفت داره  دقیقا پودر درشتش ...

من واقعیتش تابحال ندیده بودم تو دوغ بریزن چون سفته خشک شده اش، فقط دیدم که تو تقار میسابوننش با آب،  ی مایعی بدست میاد،  بعد نون تلیت میکنن و میخورن تو زمستون ها چون طبعش خیلی گرمه و به اصطلاح به غذاش میگن قاطقه بنه(ی جور اشگنه اس) 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
خودتون ازکجا میخرید😁؟

نمیخرم

تا قبل آشنایی با همسرم که میدونستم توی سفرهام توی فصل تابستون باید دنبال بازارهای سبزی محلی باشم

بعد آشنایی هم ایشون زحمت بالا رفتن از کوه و چیدن رو برام میکشن

یا پسربچه های فامیل رو به کار میگیرن که برامون بچینن

اگر تهران هستید این دفعه که آوردن براتون میفرستم بی تعارف

That's how it goes, Everybody knows

2790
2778
2791
2779
2792