shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 عنوان یه سوال 126 بازدید | 20 پست این دختره دلوین چجوری انقدر موهاش پر پشته مگه دوسال بیشتره؟؟؟!؟؟ وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝 1399/02/06 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12711 دلوین کیه؟حتما ارثیه لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
دخترخوشمزه۷۹ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 525 دوسال و چند ماهشهمتولد بهمن ۹۶ *عشق فقط مادر* شاپرک سابق هستم. به من نگید جدید، که میزنم با خاک یکسانتون میکنم هااا😡
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 ژنتیکیه در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 دلوین کیه؟ حتما ارثیه یه دختر بچه تو اینستا مدله فک کنم وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17024 به سن و سال نیست کهارثیدختر من ۶ ماهه به دنیا اومد ولی موهاش پرپشت و مشکی بود میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
mrs_bahar عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 عکسشو نداری؟من ندیدمش اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 ژنتیکیه میگم شاید چیز خاصی ب موهاش میزنن وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 میگم شاید چیز خاصی ب موهاش میزنن نه گلم من وخواهر برادرم همین جوری هستیم ژن خانواده مادریمه شاید موهاش خیلیییی پرپشت نباشه اما موهای ضخیمی داره که ژنتیک و خورد و خوراک خیلی موثره در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 میگم شاید چیز خاصی ب موهاش میزنن وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 به سن و سال نیست که ارثی دختر من ۶ ماهه به دنیا اومد ولی موهاش پرپشت و مشکی بود خوشبحالتون چ خوب وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 نه گلم من وخواهر برادرم همین جوری هستیم ژن خانواده مادریمه شاید موهاش خیلیییی پرپشت نباشه اما ... اره برا موی سر خیلی خوبه اما دست و پا پر مو باشه خوب نیس وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 عکسشو نداری؟من ندیدمش چرا گذاشتم وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 اره برا موی سر خیلی خوبه اما دست و پا پر مو باشه خوب نیس دیگه خواهرم گزینشی نیست 😂😂 عین هلو میشه آدم😂 در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 دیگه خواهرم گزینشی نیست 😂😂 عین هلو میشه آدم😂 وای منم دخترم همینجوری صورتش و ابروهایش خیلی پره چهار ماهس از الان میگم و دردی بکشه بزرگ شه تو آرایشگاه😂😂 وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝