2777
2789
عنوان

امیرتتلو

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
مگه طرفدار هم داره😱😱

اره بابا تو همین. نی نی سایت بهش میگن بزرگ مرد😐

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیتلر و موسیلینی و استالین و صدام  و سایر روانی های عالم هم کلی  طرفدار داشتن یه سری قاتل ...

اخه این مردک روانی 😤😤ولش کن راس میگی

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
مگه طرفدار هم داره😱😱

سلام چطوری تو😍

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام گلی خوبم تو خوبی😘

خوبم قربونت...دیگه نترکیدی؟😅

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نه دیگه مراعات میکنم😂😂

آفرین دختر خوبی باش😅

عروسی نگرفتین هنوز؟

آفرین دختر خوبی باش😅 عروسی نگرفتین هنوز؟

نه  بابااااااا رفت عیدنوروز😑😑😑شانسم اگه کرونا نباشه 

اگه بود مجبورم همین جوری برم😭😭😭😭

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

[QUOTE=134074275]نه  بابااااااا رفت عیدنوروز😑😑😑شانسم اگه کرونا نباشه  اگه بود مجبورم همین جوری برم😭😭 ...[/QUOT

امیدوارم تا اون موقع کرونا بره و یه جشن مفصل و توپ بگیری عزیزم❤❤🌷

وااای مرسی عزیزم😀😘😘😘😍😍انشالله