2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 43 پست
عزیزم مال من به خدا اصلا باز نشده بود از الان شروع کن کمپوت آناناس بخور محشره لگنت نرم میشه زود زایم ...

حتما میخورم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۹هفتع و ۳روز با دردخفیف رفتم سه سانت بودم خودشونم گفتن دردت کمه ولی بازم خوب واشدی ولی امپولا زدن خب طبیعی مسلما درد داره حدود ۴ساعت بعد زایمان کردم  اگه تحملشاداشته باشی خوبه 

من این بلاروسرم اوردن دوروزبستریم کردن هی امپول فشارمیریختن توسرمم قرص میزاشتن زیرزبونم وای تاحدمرگ پیش رفتم دهانه رحمم تا۸سانت بازشد ولی هرکاری کردن بچم عین ادامس چسبیده بودبهم🤣اخرسربافشار۱۶سزشدم بمیرمم یادم نمیره چه دردی کشیدم 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

من زایمان اولم اصلا به درد نرسید زایمان دوم 1ساعت ونیم درد داشتم اونم چون پسر بود و درشت بود 4کیلو به دنیا اومد سرشم بزرگ بودتازه بعدش آناناس خوردم بخیه ام زود جوش خورد از روز 5اصلا درد بخیه نداشتم 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
رفتی معاینه؟ هیچی باز نشده یعنی؟ 

نه هیچی 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من ۳۹هفتع و ۳روز با دردخفیف رفتم سه سانت بودم خودشونم گفتن دردت کمه ولی بازم خوب واشدی ولی امپولا زد ...

دردوتحمل میکنم میترسم آخر دهانه رحم به اندازه کافی باز نشه

من این بلاروسرم اوردن دوروزبستریم کردن هی امپول فشارمیریختن توسرمم قرص میزاشتن زیرزبونم وای تاحدمرگ ...

دعا کنید من اینجوری نشم یکی میگی خوب بوده باامپول زایمان کرده یکی مثل شما آدم نمیدونه چه بلایی سرش میاد

دعا کنید من اینجوری نشم یکی میگی خوب بوده باامپول زایمان کرده یکی مثل شما آدم نمیدونه چه بلایی سرش م ...

بدن ها فرق داره مشخص نیس شما چطوری هستی

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
دعا کنید من اینجوری نشم یکی میگی خوب بوده باامپول زایمان کرده یکی مثل شما آدم نمیدونه چه بلایی سرش م ...

بستگی داره گلم من ۲روزبستریم کردن وزنم ۱۱۰کیلوشده بود بچمم همش ۲۸۵۰بود 

دهانه رحمم ۲سانت بازشده بود۱۰۰۰بارمعاینم کردن تارسوندن به۸سانت درحالیکه خیلیامیومدن به ۱ساعتم نمیکشیدبچه دارمیشدن ومیرفتن ولی سزارین خیلی خوبه والا

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
بدن ها فرق داره مشخص نیس شما چطوری هستی

😬😬😬

گلم منم ۴۱ هفته زاییدم امپول فشار که اصطلاحه یه نوعذهورمون هست به نام امپول فشار اینو تو یک سرم تزریق می کنن سرم بهت وصل می کنن تو می خوابی رو تخت سرم اروم میره این هورمون خودش دهانه رحم رو باز می کنه ممکنه حین صبر برای باز شدن یه توپ ایروبیک بدن بگن بشین رو توپ بالا پایین برو توپه خیلی بزرگ و محکمه بعد تو بعضی زایشگاه ها بخوای از ۵ سانت باز شدن بهت بی حسی اپیدورال میدن که تحمل درد برات بیشتر بشه حین درد هات اب و خرما بخور و گمپوت گلابی نری غذای باد دار و زیاد بخوری که دردت زیاد می شه اب میوه زیاد بخور اجازه داری هرچقدر خواستی بری توالت اگر کیسه ابت پاره شد هم نترس بهت پوشک بزرگ میدن به چیزای مثبت فکر کن امام زمان رو صدا کن مدام بگو القوس الامان یا صاحب الزمان من با گریه صداش کردم بچه۴ کیلوی رو زاییدم 

گلم منم ۴۱ هفته زاییدم امپول فشار که اصطلاحه یه نوعذهورمون هست به نام امپول فشار اینو تو یک سرم تزری ...

آره بچه منم 4کیلو بود رایحه هم برام گذاشتن خیلی آرامش بخش بود اسطوخودوس 

گلم منم ۴۱ هفته زاییدم امپول فشار که اصطلاحه یه نوعذهورمون هست به نام امپول فشار اینو تو یک سرم تزری ...

ممنونم ازتون.