2777
2789
عنوان

دخترشیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست

بخداقشنگه شمافیلم جن زیبا یاچهارانگشت روببین میفهمیدچقدچرته

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطان یا یایا؟

شیطان

اون یکی رو ندیدم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ولی به نظرم واقعا سطح پایین بود در خد کارتون قصه های پیامبران برنامه کودک😐

دقیقا😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بعدازفیلم متری شیش ونیم ومغزهای کوچک زنگ زده بهترین فیلمی بودکه دیدم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بخداقشنگه شمافیلم جن زیبا یاچهارانگشت روببین میفهمیدچقدچرته

خب اونام قشنگ نیستن

خب اونام قشنگ نیستن

منم میگم اوناچرته

تمام پس نگا نکنم بهتره  ن باو یایا رو دوتا سکانس نگا کردم اشغال بود  همه میگفتن حیف حجم ...

اره نگا نکن

بنظرم وقت تلف کردنه