2777
2789
عنوان

بامیه پزا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂نمیدونم. از صبح پدر نی نی سایتیارو در اوردم خدا کنه خراب نشه

یه لیوان که دو سنت اخرش خالیه اب می ریزی تو ظرف یه قاشق شکر یه نیشگون نمک یه قاشق روغن یکم هم می زنی می ذاری تا لبه اب جوش بخوره 

ارد رو ۳ بار الک می کنی که پوک بشه یک لیوان از همون پیمونه  پر دیگه دوسانت اخرش پر ارد باشه  

تا دیدی لبه اب داره جوش می خوره توش ارد رو می ریزی

شروع می کنی تند تند هم زدن 

اینجا دست ادم درد می گیره 

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه رو شعله مخلوط رو هم می زنی به اصطلاح داغ می زنی خمیر اب اضافه اش بره  

در حدودیه ربع این مواد رو تو ظرف خنک می ریزی می ذاری سرد بشه 

بعد بهش یک ششم قاشق مربا خوری  بکینگ پودر و یک شیشم قاشق مربا خوری وانیل شکری می زنی 

من تازه درست کردم یه تخم مرغ بزرگتر پیدا می کنی تو یه کاسه جدا میشکنی هم می زنی کم کم به مواد خنک شده اضافه می کنی اگه هم زن داری باید خیلی مراغب باشی همزن اسیب نبینه می تونی خودت با دست هم هم بزنی من بادست زدم حدود یه ربع با دست 

یه خمیر جسبناکی درست میشه که باید بذاری ده دقیقه کنار که دمای که در اثر هم زدن ایجاد شده بره بعد ماسوره می زنی  تو یه تابه پر روغن با قیچی اندازه دلخواه کات می کنی بعد روغن رو می ذاری رو شعله سرخ بشه هر دفعه بخوای سرخ کنی روغن تابه باید خنک بشه 

یه لیوان که دو سنت اخرش خالیه اب می ریزی تو ظرف یه قاشق شکر یه نیشگون نمک یه قاشق روغن یکم هم می زنی ...

مرررررسی. فقط مشکلم تخم مرغش بود احساس میکنم تخم مرغ زیاد باشه نتونم بخورم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
مرررررسی. فقط مشکلم تخم مرغش بود احساس میکنم تخم مرغ زیاد باشه نتونم بخورم

وانیل بهش بزنی بوش کم میشه اگه موادی که درست کردی خنک نشده باشه بو تخم مرغ در میاد 

می تونی بدی یه نفر دیگه هم بزنه برات