2777
2789
عنوان

زندگی غمگین من

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست

توهم بهش بگو میدونم قبلا تورو میبردن باغ پس بیا بریم پزشک قانونی اول بهم ثابت کن دست نخورده ای بعد من ثابت میکنم 😣😣😣😣

ای خدا چقد عصبی شدم 😤😤😤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
اونوقت داستان آقا که تشخیص میدن ایشون گشادن  ینی بارها رابطه داشتن چیه

اره. ولی این خانم طفلی الان مجبور نمیشود بره دکتر و پزشکی قانونی.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش قبل ازدواج دکتر میرفتی. که نوع پردتو بگه واقعا اگه خانومی میدونه همسرش حساسه. و ممکنه بعدا دچار ...

آدمی که شکاک باشه گواهی رو هم قبول نمیکنه. میگه لابد به دکتره رشوه دادی. 

بعدم از نظر قانونی کسی که تهمت میزنه باید اثبات کنه ادعاش رو و اگه نتونه مجرم شناخته میشه. الان این خانم قشنگ میتونه بره شکایت کنه بابت تهمت ناموسی. 

آدمی که شکاک باشه گواهی رو هم قبول نمیکنه. میگه لابد به دکتره رشوه دادی.  بعدم از نظر قانونی ک ...

حرفتون درسته

ولی این خانم اونوقت برای خودش مدرکی داشت نشون بقیه و حتی خانواده شوهر میداد. با خیال راحت طلاق میگرفت. 

اونم پیش همه محکوم میشود. 

مرده 

ذات کثیفه درست. ولی این خانم مطمینن شوهرشو از قبل میشناخت. باید یه اقدامی میکرد و احتمال همچین روز و حرفای میداد

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

چه ظالمه..

بنظرم اول به خانوادت بگو..

به شوهرتم بگو پوستتو میکنم بااین تهمتایی که زدی..

زنگ بزن به خانوادت و همه چیزوبه مادرت بگو..

بعدشم بهتره وکیل بگیری.. 

خودش میره دنبال کارات..

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..

این زندگی دیگه ادامشم برات خوب نیست اون همش باید بهت شک داشته باشه تااخر عمر عذابت بده..... واسه منم خون نیومد ولی کسی که اولین بار رابطه داره مشخصه شوهرت حتما نمی‌فهمه من بعداز دوسال واسه معاینه رفتم از دختر پرسیدم که واسه من خون نیومد دکتر  به حالتی گفت چه ربطی داره ازحرفم بدش اومد

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔