2777
2789
عنوان

تجربه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 149 پست
من یه مدت همش به فکر خودکشی بودم ولی بعدش دیدم که ارزششو نداره حتی قرصم خوردم تو هم اینکارو نکن و سع ...

چقد اخه 

بکرم فقط درکیر فکرای منفیه 

خیلی بده 

با اینکه زیاد میخندم همون اندازه هم درد دارم

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد اخه  بکرم فقط درکیر فکرای منفیه  خیلی بده  با اینکه زیاد میخندم همون اندازه هم ...

سعی کن خودتو حتی با چیزهای کوچیکم شده شاد کنی.هر چیز منفی ای که میاد تو ذهنت سعی کن تبدیلش کنی به یه فکر مثبت

گاهی وقتا ک مشکلات زندگی خیلی روم فشار آورده بهش فکر کردم ولی خب خداروشکر بچگی نکردم و انجامش ندادم 

خامیه دیگه

توام به این چیزا حتی فکرم نکن سعی کن مشکلاتو حل کنی عزیزدلم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
سعی کن خودتو حتی با چیزهای کوچیکم شده شاد کنی.هر چیز منفی ای که میاد تو ذهنت سعی کن تبدیلش کنی به یه ...

میدونی خیلی ضعیفم 

لوسم 

دل نازکم 

اینام خیلی بده

گاهی وقتا ک مشکلات زندگی خیلی روم فشار آورده بهش فکر کردم ولی خب خداروشکر بچگی نکردم و انجامش ندادم& ...

مرسی فدات شم 

دلت همیشه شاد 

ما نشدیم انشالله ک دل شما همیشه شاد باشه

الان گفتم حوصله ندارم گفت چرا دلیلش چیه  گفتم نمیدونم همین طوری  چن بار پرسید سر بالا حو ...

آخ نگو اینطوری بدش میادا.. بدتر میشه..  من یبار انقد اینجوری کردم ک کار ب کات و دعوا کشید ......  هی نگفتم نگفتم .  یهو خالی کردم .اونم قاطی کرد .   

آخ نگو اینطوری بدش میادا.. بدتر میشه..  من یبار انقد اینجوری کردم ک کار ب کات و دعوا کشید ..... ...

دعوا کردیم 

من گفتم برو بخاب 

رفت 

منم رفتم اینستا اومد گفت ب من میگی بخاب خودت میری انستا 

گفتم خوب حرف نمیزدی منم گفتم بخابی بهتره 

بعدش قاطی کردم گفتم خدامنو بوشه راحت بشی من گوه خوردم درجا قط کردم

چقد اخه  بکرم فقط درکیر فکرای منفیه  خیلی بده  با اینکه زیاد میخندم همون اندازه هم ...

میدونم همه ایناتحملش سخته ولی وقضیه خودتوازیه دیددیگ ببینی یاازبالابهش نگاکنی چیزی نیس این چیزاارزش نداره توهم مث خودش باش

نه تو ضعیف نیستی تو فقط فکر میکنی که ضعیفی.افکار منفی رو دور کن از ذهنت.تو عالی هستی به خودت انرژی م ...

مرسی ک وقت گذاشتی 

فدای دلت من 

از این به بعد ینی از فردا خیلی کارا میکنم