2777
2789
عنوان

تجربه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی خودکشی کنی راحت میشی؟؟؟برو تو نت سرچ کن ببین کسایی که خودکشی میکنن اون دنیا تو چه وضعی ان. ...

نه ولی بهتر از الانه ک هر شب با گریه بخابم 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

خودکشی کردن‌اگه خوب بود الان ادمی روی زمین نبود فکر میکنی میمیری راحت میشی ولی اینطور نیس تازه اون دنیا باید جواب بدی ... این دنیا اگه ناراحتی اگه غم داری هر طوری باشه میگذره ولی اون دنیا نمیگذره من خیلی دلم‌ میخواد خودکشی کنم‌ ولی از اون دنیا میترسم‌ 

خودکشی نشانه عجز و ناتوانی و سست بودنه ..‌ محکم باش و اینو به خودت ثابت کن هیچکس تو این دنیا ارزش غم ...

نیستم خیییلیییی ضعیفم 

فقط فکر مامان بابامم وگرنه خیلی وقته تموم کرده بودم

جاريم خودكشي كرده و الان رو تخت بيمارستانه و اعذابشم خودش داره ميكشه فقد هر بلايي سرخودت بياري فقد ...

میتونی بگی دلیل خودکشیش چی بوده

با چی خودکشی کرده ک بیمارستان بستریه

🧸🤎

خودکشی کردن‌اگه خوب بود الان ادمی روی زمین نبود فکر میکنی میمیری راحت میشی ولی اینطور نیس تازه اون د ...

بخدا سنی ندارم 

دردن فقط عشقه 

خانوادم ماهن ماه 

وگرنه خیلی وقت پیش تموم کرده بودم

بعضی جاها میشه آدم کم میاره ولی بعدش متوجه میشه که چه کارخوبی کرده که خودکشی نکرده دنیارو یه جور دیگه نگاه کن ازاین به بعد هر جور که خودت دوست داری و حالت خوبه باهاش ،زندگی کن  به خودت اهمیت بده و برای خودت زندگی کن

هیچوقت فکر خودکشیم نکن عزیزم

نیستم خیییلیییی ضعیفم  فقط فکر مامان بابامم وگرنه خیلی وقته تموم کرده بودم

چند سالته؟

حتما عشقت گذاشته رفته و بدن اون نمیتونی زندگی کنی😒😒😒

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نیستم خیییلیییی ضعیفم  فقط فکر مامان بابامم وگرنه خیلی وقته تموم کرده بودم

پس از این به بعد بخاطر اونا زندگی کن فکر کن خود قبلیت مرد فقط دختر خوب پدرومادرت باش بقیه به جهنم

مشکلات چیه گلم؟! چی شده؟!

خیلی تنهام 💔

احساس میکنم عشقم سرد شده 

من خیلی وابستم 

دلم طاقت نداره 

خیلی بده خیلیییی