2777
2789
عنوان

توی خونه ی خودم تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 36 پست

دعای سحر چیه؟؟نمیذاره ببینم...فیلم های ماه رمضون که هیج،کلا تعطیل تلویزیون....بعد تازه بعد از افطار که تشریف میارن،شام که میخاد کلی هم غر میزنه که رنگت زرده،غذات بد مزه است..اینا ب خاطر روزه گرفتن..‌اعصاب نداری،خوب نگیر

یک مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم...بیا جاها عوض...من حاضرم ،این اقا بره و نباشه،شاید حالم بهتر بشه...افسردگی گرفتم بس که غر ...

فضولی نباشه...از اول همینطور بوده؟

نفسم میگیرد در هوایی که نفس های طو نیست....  میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید    

سلام عزیزم تاپیکتو خوندم خیلی دلم گرفت خودمو جای تو تصور کردم، سر سحر و افطار حتما یادم میمونه از ته ته دلم برات دعا میکنم،انشاالله مشکلتون حل شه، چون من یه ساله ازدواج کردم یکی از ترس های بزرگی که دارم همین مشکل شماست میترسم همچین مشکلی پیدا کنم با شوهرم،

فقط یه سوال همسر شما اوایل ازدواج هم همینطوری بود؟یا چندساله اینجوری شدن؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سلام عزیزم تاپیکتو خوندم خیلی دلم گرفت خودمو جای تو تصور کردم، سر سحر و افطار حتما یادم میمونه از ته ...

سلام عزیزم..تازه دیدم پیامتون رو...از اول نماز نمی خوند ولی روزه میگرفت..ولی الان دو ساله که نمیگیره

یک مادر