2789
عنوان

مادرشوهرم اینا اومدن😐

1468 بازدید | 89 پست

اومد آشپزخونه گفت چی گذاشتی شام

گفتم زرشک پلو با مرغ قیافشو یه جوری کرد

گفتم مگه دوست ندارید؟گفت گوشت نداشتین؟گفتم چرا ...به دل نگرفتم ولی خب قیافم اینجوری شد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😮😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐حالا نگید قرنطینه دیگه اومدن بعد دوماه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخواد بخوره میخواد نخوره

نی نی به لالای مادر شوهر نزار 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

سوال براش مطرح شده گویا

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

وا چه پررو 

از قبل خبر داده بود یا سرزده اومد؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میگفتی سرزده اومدی حالا سفارش غذام میذاری😒😒😒

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چه پرو 

والا من عقد بودم خونه جاری و خواهر شوهر مادرشوهر میرفتم همون غذاهایی که دوست نداشتم بود شوهرم صداش در می اومد که ااااا تو که دوست نداری ساکتش میکردم کسی نفهمه به زورمیخوردم تازه پرو هم هستن 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز