2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار سوره احزاب و آیه 29 سوره فاطر خوندم 3 تا خواستگار برام پیدا شد ولی خودم نخواستم سوره طه هم ...

همه اینایی ک گفتین خوندین چله بود؟؟

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
با خوندنش ازدواج کردید؟

آره من یه خواستگار برام اومد که خیلی اذیت شدم بخاطرش بعد که داداشام رفتن تحقیق و گفتن که آدم درستی نیست و جواب رد دادیم من یکم دپرس بودم با اینکه به دلم ننشسته بودا ولی چون باهم حرف زده بودیم یه جوری بودم

بعد بابام از یه حاج آقا پرسیده بود گفته بود دخترم حالش گرفته شده سر این قضیه چی کار کنه اونم گفته بود بگو سوره طه بخونه که خدا همسر صالح بهش بده

روز پنجم چله شوهرم اومد خواستگاریم ینی یک هفته بعد خواستگار قبلیم!

آره من یه خواستگار برام اومد که خیلی اذیت شدم بخاطرش بعد که داداشام رفتن تحقیق و گفتن که آدم درستی ن ...

خوشبخت باشید عشقتان پایدار برای من خواستگار میاد ولی یا خودم نمیخوام یا جور نمیشه

خوشبخت باشید عشقتان پایدار برای من خواستگار میاد ولی یا خودم نمیخوام یا جور نمیشه

توکل به خدا ان شاءالله جور میشه

برا منم خیلی خواستگار میومد و جور نمیشد 

همون موقع که آخرین نفر قبل شوهرم اومد فرداش شهادت امام صادق بود من رفتم امامزاده به این امام متوسل شدم گفتم حاضرم برا ازدواج صبر کنم ولی فقط هی آدم مختلف نبینم چون واقعا اذیت میشدم دعا کردم نفر بعدی که اومد شوهرم باشه واقعا از ته دل خواستم که در بهترین موقعیت بهترین فرد بیاد و باهاش ازدواج کنم و خواستگار دیگه ای نیاد

و الحمدلله حاجت روا شدم

اره عزیزم ولی بعضی وقتها چله میگیرم جواب نمیده

دلم میخواد چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس هم بخونم اما هنوز قسمتم نشده 

انگار چله باید یهو به دلت بیفته تا بتونی شروع کنی بخونی

منم تعریف این چله خیلی شنیدم ولی خودم امتحان نکردم خیلی سخته

دعای توسل ۱۵ روزه هم میگن میشه خوند با صدقه و مراقبه از طلوع تا غروب افتاد هم مهلت خوندنشه

البته اینو من از جای خیلی معتبر نخوندم ولی زیاد دیدم ک نوشتن 

دعای توسل ۱۵ روزه هم میگن میشه خوند با صدقه و مراقبه از طلوع تا غروب افتاد هم مهلت خوندنشه البته ای ...

مرسی امتحان نکردم اینو نماز جعفر طیار هم برای همسر خوب تعریفش خیلی شنیدم بعضی وقتها جمعه ها بتونم میخونم ذکر 129 تا یا لطیف هم میگن خوبه

من يه بار چهل روز سوره طه خوندم تا يكي از فاميل هاي دور زنگ زدن بيان خواستگاري و بعدا تلفني به مادرم گفت پاي اقا پسر مشكل داره و نميتونه خيلي تند حركت كنه انقدر ناراحت شدم كه حالا نخواستم چجور ردش كنم تا خودشون دوباره زنگ زدن پشيمون شديم واقعا نبايد اصرار كرد

مرسی امتحان نکردم اینو نماز جعفر طیار هم برای همسر خوب تعریفش خیلی شنیدم بعضی وقتها جمعه ها بتونم می ...

ممنونم عزیزم

ممنونم اینارو از کدوم قسمت برداشتین؟اگر بازم هست برم بخونم

عزیزم همینجور قسمت سرچ زدم مثلا نوشتم 

چکارکردید بختون بازشد

یا چکار کردید حاجت ازدواج گرفتید

همینطور بزن عزیزم تاپیکای مختلف برات میاد

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات