seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 عنوان دوست میخوام 😍 236 بازدید | 24 پست سلام سلام به روی ماهتون کسی از کرج هست ۱۸ ساله و این حدودا باشه باهم دوست بشیم و ایشالا سال های سال دوست هم باشیم میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤ 1399/02/05 | 18:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
19_parichehr_ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 1925 😕 ❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 @fatishko80 بیا عشقممم میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
tina9jjgffj عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 1456 سلام من دلم می خواد دوست صمیمی داشته باشم در خواست میدم قبول کن منم تنهام
seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 سلام من دلم می خواد دوست صمیمی داشته باشم در خواست میدم قبول کن منم تنهام چندسالته از کجایی اسمت چیه میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 دختر یا پسر؟ دختر دیگه عزیزم میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 کجای کرجی نزدیک بنفشه میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
seliniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 560 اگه از كرج نباشيم چى اشکالی نداره عزیزم از نظر دیدار گفتم کرجو فرقی نداره که میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 وای منم اونقدر دوستدارم تو کرج چندتا دوست داشته باشم،اینجا تنهام بعد ازدواج اومدم کسی رو ندارم.
tina9jjgffj عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 1456 نزدیک بنفشه در خواستم قبول کن بخدا ک پسر نیستم به جونه مامانم