2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست

من متوجه نشدم ، به شما زنگ میزنه یا به پسرش؟

اگه به پسرش زنگ میزنه که باید روی شوهرت کار کنی ، مسائل خصوصی تونو بروز نده 

اگه به شما زنگ میزنه ، جواب نده ، یا جواب سربالا بده

اوایل عروسیم مادرشوهرم هر روز ظهر زنگ میزد ناهار چی داریندکجا رفتی چیکار کردی

حالم داشت بهم میخورد

اوایل جواب میدادم تا اینکه رد دادم

هر چی میپرسید چرت و پرت تحویلش میدادم

مثلا اینکه

مهم نیست چند خریدم ، به دلم نشست

مگه براتون مهمه چند گرفتم ؟

تا ببینم چی پیش میاد

ول کن مامان حوصله داری 😝

از اینجور حرفا

دیگه زنگ نزد

من ۱۲ ساله ازدواج کردم

هفته ای ۲ یا ۳ ساعت سر میزنیم

تلفن هم مگه کار واجب داشته باشم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
اولین بار همیشه سخته ولی بعدش کم کم اسون میشه. رو همسرت اثر دارن؟

نه☹ولی انقدر اذیتم کردن روزها مراقبه پادکست انرژی مثبت تا زنگ میزنن حالم بدمیشه گریه می کنم مشکل هورمونی گرفتم .

هرچی میگن انگار لالم انگاربلدنیستم هزارتاچیزمیگن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه☹ولی انقدر اذیتم کردن روزها مراقبه پادکست انرژی مثبت تا زنگ میزنن حالم بدمیشه گریه می کنم مشکل هور ...

کتاب محدودیت صفر رو بخون بخاطر حالت.

بعدم ببین بعضی چیزا دست خودته.ببین قلق شوهرت چیه بهش بگو بعضی چیزارو نباید بگه به هیچکس!!وگرنه روز خبرنگارو بهش تبریک بگو!

من همین یه دونه ام!
نه☹ولی انقدر اذیتم کردن روزها مراقبه پادکست انرژی مثبت تا زنگ میزنن حالم بدمیشه گریه می کنم مشکل هور ...

جواب تلفن و نده

هر چند وقت یبار جواب بده

بگی آهنگ گوش میکردم

یا هنذفری تو گوشم بود

بالاخره یا جوابشونو بده ، یا بپیچوون

من متوجه نشدم ، به شما زنگ میزنه یا به پسرش؟ اگه به پسرش زنگ میزنه که باید روی شوهرت کار کنی ، م ...

من جواب نمیدم از بس ب زور می بردم روضه یاخونه کسی اونم طبق سلیقه اون باچادر.

الان زنگ میزنه پسرش چی خوردی کجایی چی می کنی بیای نیستی بعد۱هفته میری میگه چه عجب خدایا زبونم ب این درازی چرا لال میشم بهم میگه این برای چیت بود خریدی چه گرون توهمه چی دخالت می کنه منم خسته شدم به همسرمم میگم چرا مادرت انقدر زنگ میزنه واستقلالمومی گیره میگه مادرا همه اینجورن تو ک مادر نداری زنگ نمیزنه 😢

کتاب محدودیت صفر رو بخون بخاطر حالت. بعدم ببین بعضی چیزا دست خودته.ببین قلق شوهرت چیه بهش بگو بعضی ...

😭😭😭😭😭هزاربارگفتم .الان ب جایی رسیدم ک زنگ میزنه احوال پرسی حالم بدمیشه خیلی بد انقدر اذیتم کردن ازشون تنفر دارم توی این همه سال برام هیچ نکردن بخدا نه پاگشا نه پولی نه کمکی همش خودم بودم همسرم پدرم عین بیوه ها ☹

من جواب نمیدم از بس ب زور می بردم روضه یاخونه کسی اونم طبق سلیقه اون باچادر. الان زنگ میزنه پسرش چی ...

عزیزم یکم رو خودت کار کن

فردا میخوای مادرشی ، بچه تربیت کنی ، چطور ازش دفاع میکنی پس

دو سه بار جواب بدی البته با احترام ، دیگه بیخود کنه تو کار کسی فضولی کنه

در مورد جایی رفتن هم ، دوست نداری بگو نمیام ، نهمون دارم ، مهمونی میرم ، بهونه بیار

مسائل خصوصی میپرسه ، بگد اینا دیگه خیلی خصوصیه 

بزن تو دهنش

حرصمو در اوردی توو دختررررررر😡😡😡

😭😭😭😭😭هزاربارگفتم .الان ب جایی رسیدم ک زنگ میزنه احوال پرسی حالم بدمیشه خیلی بد انقدر اذیتم کردن ...

کی مجبورت میکنه جواب بدی؟!کی مجبورت میکنه ازاراشو تحمل کنی و دم نزنی؟

من همین یه دونه ام!

خب هروقت شروع کنین به حفظ حریم شخصیتون دیر نیست.

با همسرت حرف بزن. بقیه کنجکاویاشون رو دارن اما تیغ نمیذارن زیر گلومون که عزیزم. این ماییم که با رفتارمون بهشون فرصت دخالت میدیم. 

حتما باهمسرت حرف بزن خودت هم جدی تر باش. نه غیرمحترمانه ها کاملا مودبانه و بااحترام جلوی این رفتار رو بگیر

ماهم تقریبا هرروز زنگ میزنیم نزنیم هم اونا میزنن اما خب قوانین و اصول زندگیمون رو از نامزدی به همه فهموندیم برامون فرق نداره فامیل باشه یا دوست یا همسایه.خیالمون راحته حفظ حریم زناشویی در محضر خدا گناه نیست و حق ماست که ازش محافظت کنیم پس هرکی ناراحت شد بخودش مربوطه

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
عزیزم یکم رو خودت کار کن فردا میخوای مادرشی ، بچه تربیت کنی ، چطور ازش دفاع میکنی پس دو سه بار ...

اگه بدونی چقدرحالم بده انقدر دارم گریه می کنم خون بالابیارم من لعنتی چرا بلدنیستم جواب بدم تو روم بهم میگه بی خاصیت بگم مهمون دارم میگه کیه یابگم کاردارم میگه چه کاری 

اگه بدونی چقدرحالم بده انقدر دارم گریه می کنم خون بالابیارم من لعنتی چرا بلدنیستم جواب بدم تو روم به ...

خب چه کاری ؟؟ جوابش اینه کار دیگه اسمش روشه😁

مهمونت کیه ؟ دوستم شما نمیشناسی 😊

اینا رو از قبل حاضر کن ، چی میخوای بگی ، بعدا کم نیاری

اصلا حوصله مهمون رفتن ندارم ، نمیام ببخشید

دختر اینقدر ساده نباش

بیستر از هر چیزی رو شوهرت کار کن ، با محبت نه با غر زدن