2777
2789
دکتر عزتی خوبه؟ دکتر سالم چطوره من قبل بارداری میرفتم. الان هفته ۱۸ هستم

من واقعا ازشون خیلی راضی هستم از قبل بارداری پیششون میرفتم خیلی خوش برخورد و دقیق هستن . من خیلی تعریفشو شنیده بودم دخترعموم هم تحت نظر ایشون بود و خیلی راضی ازشون

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من برای بارداری اولم تحت نظرش بودم

جدی؟ آخه دختر خاله ام ۵ماه پیش زایمان کرد واسه یه مشکلی که داشت با هزار التماس قبولش کرد

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

شنبه و یکشنبه و سه شنبه مطب هستن 

02532942530

من خیلی راضی بودم ازشون خیلی کمکم کردن الآن تو این وضع کرونایی مثل دکترای دیگه در مطبو نبستن واسه راحتی خودشون .یکی از آشناهامون بیچاره تا ۸ ماه تحت نظر یه دکتر بود بعد ۸ماه تو این وضعیت دردش گرفت ولی دکترش نبود بیچاره با یه بدبختی زایمان کرد