2777
2789
فکر میکنم از طرف همسرتون به شما ظلم شده به نظرم یه چیزی نذر کنید انشاله درست میشه

نه گفتم چقد طول میکشه طلاقم؟ 

چیزی نیس درس بشه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه گفتم چقد طول میکشه طلاقم؟  چیزی نیس درس بشه

منظورم بهتر شدن حال روحیتون بود

شاید تا سال آینده 

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
نه والا ...منظورم در اینده باهمسرم تو کدوم شهر زندگی میکنیم ...از خانواده ام جدا میشم تو یه شهر دیگه ...

شاید تبریز

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
والا الان بعضیا با ازدواج فامیلی شکست میخورن غریبه هم شانسیه دیگه 😁

آره والا چیزی که متاسفانه خیلی زیادشده طلاق هس انشاله همه خوشبخت بشن ماهم درکناربقیه🌹🌹🌹🌹🌹

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
آره والا چیزی که متاسفانه خیلی زیادشده طلاق هس انشاله همه خوشبخت بشن ماهم درکناربقیه🌹🌹🌹🌹🌹

انشاءالله آمیییین همه باهم😁

یه دانشمند قرن شونزدهمی معادل گالیله و کپرنیک.البته من دیگه ادامه ندادم!!😎
از تبریز خواستگار دارم ...ولی‌هنوز ندیدمشون...

انشاله که خیره

چرا لباس قرمز و عروسک و مجسمه بده ؟ من اینارو دارم تو موردایی که عرض کردید 

برای شیاطین جذابن

2790
2778
2791
2779
2792