2777
2789
یعنی دختر داییش بیخیالش میشه ؟ 

اگه به صلاح باشه انشاله

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
عزییییزم واسم عجیبه یکی از آشناها طفلی واقعا هیییچ زیبایی نداره اما ۵ یا ۶ تایی اومدن ازدواج کرد ...

😕هیچکی نمخاد بامن اشنا ش چون یک لاغرم دو مشکل ارثی دارم بخاد اشناشه هم واسه بازی دادن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشون ترس عجیبی تو وجودش شکل گرفته و کاملا خودش رو تنها میبینه از طرفی هم شما حق دارید زندگی کنید و ...

دقیقا... ولی الان جدیدا پیام داده به یکی از نزدیکانم که میخوام ازدواج کنم.. خداکنه کسی دیگه رو بدبخت نکنه تا وضعیتش به همین منوال هس.. انشاله خدا پشت و پناه همه باشه.. منم واقعا درشرایطی هستم که نه ازنظر روحی وضعیت مساعدی دارم چون شکست کوچکی که نبوده قطعا.. بدجور ضربه خوردم وهم اینکه من ازاون تنهاتر هستم حالا خداروشکر اون مادرپدرش جوان هستن بالاخره برادرهم داره که زیرپروبالشو بگیره نذارن ازاینی که هس وضعیتش بدتر بشه ولی من متاسفانه مادرهم ندارم.. انشاله سره هیچ کس نیاد این ضربه ها. که واقعا آدم داغون میشه.. آدم بعصی وقتا راهی نداره بجز طلاق خداهم طلاق رو حلال کرده برای اینجور مواقع دیگه

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
دقیقا... ولی الان جدیدا پیام داده به یکی از نزدیکانم که میخوام ازدواج کنم.. خداکنه کسی دیگه رو بدبخت ...

بله واقعا خدا بهتون صبر بده البته در مورد جمله های اولتون اینو بگم که یه حربه ی کودکانه از طرف همسرتونه مثل پسرهای نوجوان میخواد توجه شما رو جلب کنه

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
بله واقعا خدا بهتون صبر بده البته در مورد جمله های اولتون اینو بگم که یه حربه ی کودکانه از طرف همسرت ...

درسته دقیقا داداشام میگفتن بهم همین حرف شمارو.. ولی زندگی همش علاقه که نیس باید طرف ازنظر روحی سالم باشه.. بقول مشاورهایی ک بردمش حالا اعتیادش به کنار پارانوئیدش ک درمان نداره اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد.. حتی یه روانپزشک هم بردمش که معروف هم بود کارش خیلی عالیه گفت چون شیشه قبلا مصرف میکرده اثرش متاسفانه مادام العمری هس چون رو مغزش اثر جبران ناپذیرگذ اشته.. دردی نبود دیگه که این نداشت من خیلی ازدستش سختی کشیدم ولی دیگه واقعا امنیت جانی نداشتم ک باهاش تموم کردم 

درسته دقیقا داداشام میگفتن بهم همین حرف شمارو.. ولی زندگی همش علاقه که نیس باید طرف ازنظر روحی سالم ...

بله از ظهر که صحبتش شد ناراحتم واقعا بد شانسی آوردید هم شما هم ایشون

امیدوارم هر دو این روزها رو پشت سر بذارید و بهترین اتفاق براتون رقم بخوره

بله از ظهر که صحبتش شد ناراحتم واقعا بد شانسی آوردید هم شما هم ایشون امیدوارم هر دو این روزها رو پش ...

ممنون شما لطف دارید... انشاله شما هم همینطور... انشاله همه جوون‌ها خوشبخت بشن🙏

مهم ازدواج موفقه وگرنه ازدواج کنی و خدایی نکرده شکست بخوری فایدش چیه 

آره خب ولی هیچکس از آینده خبرنداره... تحقیق هم کنی خیلیا راستشو نمیگن متاسفانه

آره خب ولی هیچکس از آینده خبرنداره... تحقیق هم کنی خیلیا راستشو نمیگن متاسفانه

والا الان بعضیا با ازدواج فامیلی شکست میخورن غریبه هم شانسیه دیگه 😁

یه دانشمند قرن شونزدهمی معادل گالیله و کپرنیک.البته من دیگه ادامه ندادم!!😎
واقعا!😰  واسه منم بگین به خواسته هام میرسم یانه؟🤕

نیاز به استراحت و پالایش روحی دارید پیاده روی کنید و ذهنتون رو از همه چی خالی کنید