2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ظاهر خانواده  خلقیات تحصیلات اعتقادات و اگه دختر از همه نظر اوکی بود و با این حال خواستگار ...

اونی که من میشناسم خانوادش هم خیلی آبرو دارهستن دوتا دختره هم بنده خداها همینطور... اهل مسجدهستن و.. حالا اگر سحرشده باشن باید چیکار کنن... البته ازاین دوتا خواهره که گذشته سن ازدواجشون... منظورم بقیه هس که سن کمتری دارن!!؟؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
اونی که من میشناسم خانوادش هم خیلی آبرو دارهستن دوتا دختره هم بنده خداها همینطور... اهل مسجدهستن و.. ...

برای بی نیازی از دعانویس و فالگیر

هر روز صبح و غروب اسپند دود کنید و پنج مرتبه آیت الکرسی بخونید همینطور چهارقل هر روز سوره بقره رو بخونید هر نوبت حداقل یه حزب. سوره جن رو هم بخونید. رو دیوارهای اتاق ها هم تابلوهای آیت الکرسی و چهارقل نصب باشه همیشه همراهتون قرآن جیبی و کمی اسپند داشته باشید. لباس های قرمز نپوشید اگر تو خونه دارید ردشون کنید همینطور عروسک و مجسمه و سگ نگه ندارید همیشه با وضو باشید و موقع تعویض لباس یا رفتن داخل دستشویی و حمام بسم الله الرحمن الرحیم بگید

سراغ دعانویس و فالگیر و ... هم نرید و اسم مادرتون رو به غریبه ها نگید

عکس خودتون رو هم برای پروفایلتون نذارید

از پخش صدای اذان و قرآن (مخصوصا سوره های بقره و جن) داخل اتاق های خونه غافل نشید البته صداش نباید به قدری باشه که همسایه ها اذیت بشن

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
ظاهر خانواده  خلقیات تحصیلات اعتقادات و اگه دختر از همه نظر اوکی بود و با این حال خواستگار ...

به نظرت اینای که نام بردی  هیچ کدوم تاثیر 100 درصد نداره من دختر زشت کوتاه با تحصیلات کم دیدم ازدواج خوبی کرده و بر عکسش دیدم که دختره مجرد مونده  دختر دیدم اخلاق در حد صفر ازدواج کرده بر عکسشم دیدم که دختره با اخلاق خوب مجرد مونده  اصلا ازدواج به اینا نیست من به این نتیجه رسیدم قسمت و شانس تاثیر زیادی داره تو ازدواج

به نظرت اینای که نام بردی  هیچ کدوم تاثیر 100 درصد نداره من دختر زشت کوتاه با تحصیلات کم دیدم ا ...

معیارهای معمول ازدواج رو عرض کردم وگرنه خودمم افرادی رو دیدم که ایراد زیاد داشتن ولی ازدواج های خوبی داشتن

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
خب میشه بپرسم ظاهرشون چطوره؟

دوران جوانیشون منکه نبودم و ندیدم ولی از خاله هام و مامانم شنیدم قشنگ بودن ولی الان دیگه قدیمی تیپ میزنن.. حتی ابروشون رو هم بر نمیدارن... هرجا هم دوتا خواهره میرن باهم هستن بعضی مواقع بیرون میبینمشون اتفاقی... انشاله عاقبت شون بخیربشه🌹🌹🌹🙏انشاله عاقبت همه بخیربشه ♥️🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
معیارهای معمول ازدواج رو عرض کردم وگرنه خودمم افرادی رو دیدم که ایراد زیاد داشتن ولی ازدواج های خوبی ...

اگه معیارهای اصلی تو انتخاب تاثیر انچنانی داشت پس قاعدتا نباید بر عکس اون چیزای که گفتین وجود داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792