2777
2789
عنوان

خیانت

161 بازدید | 10 پست

اگه متوجه خیانت از طرف پسر شده باشی تو دوستی ...و چیزایی و که میفهمی و بهش بگی و بگه من باکسی نیستم و اشتباه میکنی و فلان و عصبی بشه از حرفاتون ‌.....به نظرتون چرا این کارو میکنه ؟؟ چرا انکار میکنه چرا میگم با کسی هستی عصبی میشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رابطه مثلِ یه بافتنی میمونه....
دوتا رو
دوتا زیـر....
دوتا بوسه
دوتا قهـر....
رابطه مثل یه بافتنی میمونه
هرچـی بلند تر باشه
روحتُ، زندگی و دلتُ گرمـتر میکنه....
باید کلی حواستُ جمعش کنی که یهو یه دونه دَر نره از دستت
یه جا گند نزنی به کلِ روزایِ قشنگتون....
با یه حواس پرتی
با یه خیانت یه دروغ یه دل شکوندن....

باید حواست حسابی جمعـش باشه
فوقش یه دونه هم اگه در رفت سریع درستش کنی مبادا بذاری واسه فردا و پس فردا
نذاری دونه به دونه باز بشه گره های رابطه
گره دست ها
چشم ها
دل ها....

دونه یِ اول اگه بازشـد و نگرفتی
باز شد و بیخیالش شدی
فاتحه اشُ بخـون....
تا آخرش شکافته میشـه.....

خب وقتی دوسم نداره .میگه دارم ولی نداره و متنفرم هست ازم ...خب وقتی مهم نیستم چرا نمیگه؟

عزیزم اگه دوستت نداشته باشه مطمئن باش یه بهانه ای میگیره و ولت میکنه، حتما دوستت داره... شاید داری اشتباه میکنی در مورد خیانتش

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...

من هیچ وقت درک نکردم و نمیکنم چطور کسی که وارد یه رابطه بدون حریم و بدون مسئولیت میشه توقع داره طرفش حریم داشته باشه؟!🤔

خیانت تو رابطه همسری هست نه دوستی که از اولشم خودش خیانت به همسر آینده حساب میشه.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من هیچ وقت درک نکردم و نمیکنم چطور کسی که وارد یه رابطه بدون حریم و بدون مسئولیت میشه توقع داره طرفش ...

طرز فکرا متفاوته ..منم پنج سال با این آقا بودم یه ماه دو ماه نبودم که مسخره ب نظر بیاد ..