2777
2789

بهم گفت ای کاش نبودی ، گفت ای کاش میمردی و همه راحت می شدن ، گفت باعث عذاب همه ای 😔😔

انتظار این حرف رو نداشتم واقعا ...

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز من نبودم دعوا راه انداختین اون تاپیک قفله😁 از کی بدشون میادحالا ک ترکیده هم

نمیدونم .

نگفتن ک حالا می گردم پیداش می کنم بهت می گم .

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
وا چطور دلش اومد 😐

و اگه گریه هم بکنم و ناراحت شم بهم میگه دیوونه

بنابر این مجبورم لبخند بزنم، تلخ و با بغض

اها راستی یه بارم بهم گف بخام بفروشمت دوزارم گیرم نمیاد، خوشگلم نشدی بخام بفروشمت

ما شرایط مالی بدی نداریم، خیلی پولدار نیستیم ولی خوب بی پولم نیستیم 

پرسیدم میگم بابات دلش شد؟دلش اومد ناراحتت کنه

من مجبورم لبخند بزنم، هر چند تلخ، هر چند با بغض، چون اگه لبخند نزنم بهم میگه دیوونه

یه بارم بهم گف خوشگلم نشدی بفروشمت

ما اوضاع مالیمون بد نیست، خیلیییی پولدار نیستیم ولی خوب بی پولم نیستیم

اول ک گفتن پسره      منم با یه کاربر دهن ب دهن شدم بعد گفتن ک اون معروفه الان میترکی& ...

پسررو بی خیال ، این یکی دختره میگن تو همه ی تاپیک مردا هم هست

و اگه گریه هم بکنم و ناراحت شم بهم میگه دیوونه بنابر این مجبورم لبخند بزنم، تلخ و با بغض اها راستی ...

همه حرف میشنون عزیزم  از خدا بخواه بهت صبربده میگذره این دوران   بعدها میفهمن ک همین کسی ک تحقیر کردن ارزشش چقد زیاده

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه حرف میشنون عزیزم  از خدا بخواه بهت صبربده میگذره این دوران   بعدها میفهمن ک همین کسی ک ...

صبر کردن یه حدی داره، نمیشه یه نفر هر جی دلش خاست به آدم بگه و انتظار داشته باشه همون آدم قبل بشه

من از شوهرم، چند وقت پیش توی دعوا بهم گفت اگه ماشین مدل بالا بخرم بهتر از تو هم گیرم میاد، بعد هم گفت ج.....  و خیلی چیزای دیگه، اصلا هم من مقصر نبودم، از اون روز تا حالا خیلی دلم شکسته، چون من خیلی بهش کمک کردم، تازه اون ازدواج سومشه و من ازدواج اول