2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
من خوشم نمیومد مگر اینکه طرف خیلی جذاب باشه میذاشتم بیاد خواستگاری😂البته خواستگار این مدلی نداشتم&n ...

الکییییی😕

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی میگههه      با لحن پنجعلی😂😂😂

بچه بودم خب توی درمونگاه رفته بودم برای پریودیم که درد داشتم سرم بزنم که یه خانومی برا پسرش به مامانم گفت 

مامانمم گفت خانووم وقت گیرآوردیا 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
همشون پیله هستن    

نمیدونم چرا واقعا یکیشون پیله کرده بود ، همه جا گفته بود خواهره پسره من سوار تاکسی میشدم چند بار کنارم نشسته بود من نمیدوستم که ، بهم گفت قصد ازدواج داری گفتم نه (فور کن تو تاکسی همه برگشتن نگاه کردن ) ، بعدش فهمیدم خواهره همین خواستگارست ، خیلی زیر پوستی چندین بار یکیشون به هر طریقی شده بود سر راه من سبز میشدند ، خواهره پوچ شده بود چون فهمیده بودم زن داداش پسره منو دنبال کرد یعنی دیوانه شده بودم احساس میکردم هر لحظه یکی داره تعقیبم میکنه 🥴🤦‍♀️

دنیا عین تصورات ما نیست 

اره یه بار وسط خیابون بودم یهویی خانومه اومد گفت ببخشید قصد ازدواج نداری پسرم در حد عالیه خونه ماشین و ....

منم همینطوری با چشمای گرد شده نگاهشون میکردم😂😂 گفتم برو بابا چی میگی

بعد که برای مامانم تعریف میکردم کلی میخندید

بچه بودم خب توی درمونگاه رفته بودم برای پریودیم که درد داشتم سرم بزنم که یه خانومی برا پسرش به مامان ...

میدونم عزیزم 😅😅من چون آدم مسخره ای هستم مسخره بازی در اوردم😂😂😂جدی نگیر😂😂من مسخره ترین مسخره سایتم

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
میدونم عزیزم 😅😅من چون آدم مسخره ای هستم مسخره بازی در اوردم😂😂😂جدی نگیر😂😂من مسخره ترین مسخره س ...

شما عزیزدل منی مهربونی

باید بگی بامزه ایی نمک میریزی

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
چی الکی؟😂

همون  

شما عزیزدل منی مهربونی باید بگی بامزه ایی نمک میریزی

میدونم میدونم 😌😌😌همه همینو میگن😌✌

نگران سقف هم نباشید من تو حیاطم😂😂

قربونت برم مهربون😘😘