2777
2789
اون سوالم ک گفتم واس دینی و زیست تست نزنیم فقط کتاب بخونیم میشه لطفا بجوابی

ببین برا دینی میشه توی دینی اول دوازدهم بخون متن کتاب با پیام آیه

ولی برا زیست نه تستم بزن وقت میشه من برا هر فصل حدود 100 تا تست زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برا دینی میشه توی دینی اول دوازدهم بخون متن کتاب با پیام آیه ولی برا زیست نه تستم بزن وقت میشه ...

خب میشه کلا کمکم کنی عزیزم مثلا اردیبهشت و خردادو چکار کنم ؟حالا شایدم کنکور یه ماه عقب بیفته تیرم وقت داشته باشم

ببین برا دینی میشه توی دینی اول دوازدهم بخون متن کتاب با پیام آیه ولی برا زیست نه تستم بزن وقت میشه ...

غیر از دینی دیگه واسه چه درسهایی لازم نیس تست بزنم؟🙂

خب میشه کلا کمکم کنی عزیزم مثلا اردیبهشت و خردادو چکار کنم ؟حالا شایدم کنکور یه ماه عقب بیفته تیرم و ...

کنکور عقب میفته 

ببین برو توی نت تعداد سوال هر فصل ببین اول از فصلای سوال خیز شروع کن ترتیب درساهم اول زیست بعد شیمی بعد ریاضی بعدش فیزیک مهمه

برا عمومیا هم از کتابای خلاصه جمع بندی استفاده کن به نظرم

خب پس زیستت اوکیه  چرا همونو ادامه نمیدی؟

واسش اینده ای نیس اولا علاوه بر کتبی مصاحبه داره دکتراش  بعد اینکه مدرکتو گرفتی هم سالی ۲۰نفر هیات علمی میگیرن اونن باید چه رزومه و چه برشی داشته باشی که بگیرنت

واسش اینده ای نیس اولا علاوه بر کتبی مصاحبه داره دکتراش  بعد اینکه مدرکتو گرفتی هم سالی ۲۰نفر ه ...

آها اگه قدرت بیانت خوبه میتونی درسم بدی

چن سالتونه؟

اگه دارو خیلی دوست داری بیا که حسرتشو نخوری

خب پس زیستت اوکیه  چرا همونو ادامه نمیدی؟

راستی باسیل جان رشتتون تحقیقاتی ام هست؟ مثلا کسایی ک دنبال کارای واکسن سازی و از این جور کارا هست رشته شما براش بستر مناسبیه؟