2777
2789
عنوان

مسئله ی زندگیمه لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
۱۹ خیلی زوده خیلیی

خخخ من که 15 بودم چی 😜😅

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی هستید الان

خداروشکر راضیم ، اگر برگردم عقب بازم زود ازدواج میکنم ، اونوقع هم هیچکس راضی نبود میگفتن خییلی زوده اما مامان و بابامو خودم راضی کردم ، بقیه هم وقتی شوهرمو دیدن فهمیدن انتخابم اشتباه نبوده ، منو شوهرمم مثل همه اخلاقای بدم زیاد داریم ، هردو هم سنمون پایین بود اما درکمون و مسئولیت پذیری و درکل بلوغ فکریمون بالا بود 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
اخه ربطی هم به سن نداره ۱۹سالمه ولی توزندگیم خیلی چیزارو دیدم چشیدم کلا چشم وگوشم بازه

خب خیلی خوشیا و موفقیتای دیگه که فقط تنهایی ممکن هستن رو باید کسب کنی بنظرم

حیف نیست اول جوونیتو بذاری پای یکی دیگه

فعلا خودت حال کن 

با خودم درگیرم...

فقط اینا در نظر داشته باش خانواده خیلی مهمن ببین خانوادش چطورن 

ترجیحا بامادر شوهر هم یه جا زندگی نکن چون بعدا ها دچار مشکل میشی

باید شناخت کامل از همسرت پیدا کنی

و بنظرمن اگر مرد خوبیه چراکه نه

شما بالاخره ازدواج مبکنی دیگه 

چه بهتر کت الان باشع و بتونی توی دوران جوونیت هم خوش بگذرونی

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
عزیزم😍ارزوی خوشبختی و بهترین ها

فدات بشم گلم ، همچنین دوست عزیزم

خب خیلی خوشیا و موفقیتای دیگه که فقط تنهایی ممکن هستن رو باید کسب کنی بنظرم حیف نیست اول جوونیتو بذ ...

اخه من دوس دارم بایه نفر خوشی کنم.اخه خوشیامم کردم زندگیم پراز بالا وپایینیه

خیلی دودلم نمیدونم چیکارکنم

میتونی چند بار باهاش بیرون بری حرف بزنی شاید به دلت نشست 

فقط دوست من باچشم باززززز😳😳😳😳😳😳اننخاب کن که بعدا دچار مشکل نشی و خداایی نکرده بخای جدا بشی 

الان کاملا عاقلانه تصمیم  بگیر 

اگر مرد خوبی باشه میتونی زندگیه خیلی قشنگی بسازی

موفق باشی🌹🌹

یا علی

التماس دعا

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
والا من زیاد اینجا مشاوره های شبیه شما دادم. از چاله در میان تو چاه میفتن... واسه فرار از خونه ازدوا ...

منم اول کار گفتم واسه شرایطه خونه و فرار کردن ازش نمیخوام ازدواج  کنم.احتیاج دارم یکی پشتم باشه پیشم باشه خیلی تنهام

منم اول کار گفتم واسه شرایطه خونه و فرار کردن ازش نمیخوام ازدواج  کنم.احتیاج دارم یکی پشتم باشه ...

باید یاد بگیرید اول بخودتون تکیه کنید... خیلی ها شبیه شما فکر کردن و تعلقاتشون رو خواستن با کسی پیش ببرن ولی واقعا زمونه عجیبی شده آدم هاش بشدت غیر قابل پیش بینی شدن.. همه ماها تنهاییم همینام ک ازدواج کردن و تاپیک بدبختیاشونو میبینید از همه تنها تر شدن. بظاهر زیر یه سقفن   ارزو میکنن زمان ب عقب برگرده. 

شما باید اول یه کم خودتو جم و جور کنی و از لحاظ روحی روی خودت و شرایط فردیت ثبات پیدا کنی. 

از مرد ها و هم نوع های من غول چراغ جادو نسازید..

یاد بگیرید برای خودتون باشید و زندگی کنین بعد ک خوب پخته تر شدین تصمیم بگیرید.. با چند تا کاربری ک شبیه شما بوده شرایشون خوبه صحبت کرده باشم و بشدت افسرده و حال بدی دارن؟ پشیمونن چون زود ازدواج کردن.. درک درستی از زندگی و اینده نداشتن.. شما هیچ وقت خودتو با ۲۲ سالگی و ۲۵ سالگیت مقایسه نکن. بزارید یه کم ثبات پیدا کنید.. خواستگار ک قحطی نمیاد. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو