2777
2789
عنوان

مانتویی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 45 پست

من هردو رو میپوشم عزیزم.یه بارچادر یه بار مانتو.ببین گلی اسلام حد وحدود حجاب رو تعیین کرده حالاشما میتونید باچادر این حد رعایت کنید میتونید بامانتو.درواقع هدف حجاب ورعایت حدود واین هدف دومسیرداره یک چادر وعبا وامثالش ودوم مانتو ک حجابتو ادا کنه

من اگر نیکم اگر بد توخود راباش

من که رفتار بدی با چادری تو اجتماع ندیدم

هر بی احترامی ای هست برای ما بی حجابا بیشتره تو جامعه

تو خیلی دیگه تحت تاثیر و پی حرف مردم بودی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من بودم از اعتقادم دفاع میکردم البته شرایط فرق داره

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

مردم هرجا منو باچادر میدیدن بهم بد نگاه میکردنو بحثای سیاسی و این حرفا راه مینداختن و منو عامل بدبختی مملکت میدونستن چون چادری بودم منم هیچی نمیگفتم حتی تو نونوایی برام صفمو نگه نمیداشتن

اسمم گوگوجیه میخوام فارسیش کنم که درست خونده بشه نمیشه☹