2777
2789
عنوان

اسمای خاص وزیبای نینتونو بگین چی گذاشتین😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 255 پست
ببخشید عزیزم ولی اسم حقی که بر عهده پدر مادره و خیلی سفارش شده که نام نیکو انتخاب کنید که شرمنده فرز ...

ممنونم...😍😍😍

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنونم از نظرت عشقم اما همه ما میدونیم مرضیه از القاب اهل بیت هست..و نامهای اونها زیباترین نامهاست ...

اره عزیز دلم درسته مهربون جانم

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
بی شک بزارین سِدنا  هم قشنگه  به نسبت مهرسا کمیابتره

واقعا نمیدونم چیکار کنم

درسته سدنا خاص و کمه 

ولی مهرسا بیشتر هست 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
واقعا نمیدونم چیکار کنم درسته سدنا خاص و کمه  ولی مهرسا بیشتر هست

من خودم بچه دار شم اسمی رو واسه بچم انتخاب میکنم که کمتر باشه 

فک کن مدرسه برهچند تا مهرسا توکلاسشونه چند تا سدنا؟!

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘
ماه و هور هم میشه برداشت کرد ماه وخورشید اسم یه الت موسیقیه و اسم گل

اسم يه دستگاه از هفت دستگاه موسيقي ايراني هست نه آلت موسيقي!!معمولا آهنگايي كه تو اين دستگاه نواخته و خونده ميشن ريتم شادي! دارن

به معني شور زندگي هم هست

بهشت اجباری
ممنونم از نظرت عشقم اما همه ما میدونیم مرضیه از القاب اهل بیت هست..و نامهای اونها زیباترین نامهاست ...

عزیزم حرفتون متین اما میتونید بجای لقب از اسم استفاده کنید که هم اسم خوش اوا و مدی روروبچتون بزارید مثل فاطمه یازهرا وهم اسم مذهبی گذاشته باشید  اسمی ک قشنگیشو همیشه داره تا زهرا وفاطمه هست چرامرضیه ؟ یااگر میخواید لقب حضرت فاطمه روبزارید به محدثه وریحانه هم فکر کنید مرضیه رو شایدهرکسی نپسنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز