2777
2789

پودر مالت جو 100 گرم

آرد نخودچی 100 گرم

نشاسته ذرت 2 کیلوگرم

پودر کاکائو 200 گرم

پودر جوانه گندم 100 گرم

پودر جوانه جو 100 گرم

مغز فندق 50 گرم

مغز بادام درختی 100 گرم

مغز پسته 50 گرم

مغز بادام زمینی 50 گرم

مغز بادام هندی 100 گرم

انجیر خشک شده 100 گرم

کنجد 50 گرم

جین سینگ قرمز 50 گرم

نبات 2 کیلوگرم

اینارو بگیرین بدین عطاری براتون آسیاب کنه یا اگه خودتون تو خونه دستگاه داشته باشین پودر کنین بریزین تو یه قابلمه بزرگ قشنگ و یکدست هم بزنین بذارین تو یخچال و هر روز سه بار و هر بار ۲ قاشق سر پُر ازش استفاده کنین من بهش شیر خشک هم اضافه میکردم هر بار موقع مصرف. هر بار بریزین توی شیر یا آبمیوه من گاهی چیزی تو خونه نبود با آب هم قاطی میکردمش بعد با قاشق هم بزنین و بخورین ولی سعی کنین مداومت کنین توی مصرفش و فاصله بوجود نیاد. یه بار بعد از صبحانه یه بار بعد از نهار و یه بارم بعد از شام بخورین. برای اینکه این مواد گرمیجاته و ممکنه باهاش جوش بزنین برای همین بهتره از عرق شاه تره، عرق کاسنی و عرق کیالک یا هر سه یا دو تاشو بگیرین و هر روز نصف فنجان بخورین. خواستین اینو استفاده کنین روزانه دراز نشست برین. اوایل ۲۰ تا کافیه آخرا ۵۰ تا ۱۰۰ تا یا بیشتر بستگی به توانتون داره باشگاه برین بیشتر اثر میکنه 

پودر مالت جو و پودر جوانه جو هر کدوم یه چیز جداگانه س اکثر عطاریا دقت نمیکنن و به خیال اینکه هر دو یه چیزه فقط پودر جوانه جو میدن هر عطاری رفتین خرید کنین اینو یادآور بشید که هر دو رو میخواین

جین سینگ دو نوع هست (قرمز و سفید) شما باید ذکر کنین که پودر جینسینگ قرمز میخواین چون خاصیتش بیشتره

من دستور اینو به یه عطاری دادم انقدر خوبه که میگه با باشگاهها قرارداد بسته ازشون سفارش میگیره بجای پروتئین میدن به ورزشکارا و کسایی که قصد چاق شدن دارن

با ورزش بهتر نتیجه میده و نمیذاره شکم بیارین تونستین حتما کنارش ورزش و باشگاه هم برید

این پودر هیچ عوارضی نداره اون آماده ها عوارض دارن چون مواد شیمیایی توشون هست ولی این دست سازِ و کاملا مطمئن

مینـــا صدام کنین

حکیم تهرانی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

دوستان من توی چند تا تاپیک گفتم که پودر جینسینگ استفاده کردم و چاق شدم. الان هر از گاهی کاربران سایت پیامی برام ارسال میکنن و طرز تهیه و یه سری سوالات راجع به این پودر ازم میپرسن و من چون گاهی وقت نمیکنم بیام نینی سایت و ممکنه دوستان عجله داشته باشن برای گرفتن جواب از طرف من... اینه که گفتم خودم یه پست جداگانه راجع به این پودر بزنم که سعی کردم اکثر سوالات ممکنه رو تو پستم جواب داده باشم. امیدوارم همه لاغرا زود زود چاق وزنشون افزایش پیدا کنه و به وزن دلخواهشون برسن چون انرژی و حس خیلی خوبی داره 😍 امیدوارم شمام زودتر به این حس برسین من که خیلی راضیم خداروشکر

من سال ۹۲ پودر رو استفاده کردم و فقط یه دوره یک و نیم تا دو ماه ولی وزنم ازونموقع تا الان ثابت مونده 😍

مینـــا صدام کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۱۵۸

۴۲شایدم کمترباشم

شیردهم

امادش هست

حدودی چقدرمیشه هزینه اش

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
من۱۵۸ ۴۲شایدم کمترباشم شیردهم امادش هست حدودی چقدرمیشه هزینه اش

عزیزم نمیدونم تو شیردهی میشه مصرفش کرد یا نه بهتره تو سایت حکیم تهرانی سوال کنید اگر گفتن موردی نداره مصرف کنید 

هزینه ش من برای یکی از آشناها ۹ ماه پیش رفتیم براش موادشو بخریم حدود ۱۵۰ تومن شد ولی الان قیمت همه چیز تغییر کرده دقیقا الان نمیدونم هزینه ش چقدر در بیاد ولی اگر حکیم تهرانی گفتن میتونین مصرف کنین به نظرم ارزش داره چون هم سالمِ هم میدونی چی داری میخوری و هم کاملا جواب میده

مینـــا صدام کنین
دوستان من توی چند تا تاپیک گفتم که پودر جینسینگ استفاده کردم و چاق شدم. الان هر از گاهی کاربران سایت ...

شما کالری هر قاشق رو حساب نکردین چقد میشه؟ و اینکه از اون قوطی مشکی اماده ها بگیریم. مهم نیست ک شیمیایی باشه. جواب میده یا نه؟ چاق میکنه؟

شما کالری هر قاشق رو حساب نکردین چقد میشه؟ و اینکه از اون قوطی مشکی اماده ها بگیریم. مهم نیست ک شیمی ...

نه عزیزم نمیدونم کالری هر قاشقش چقدره 

آماده هاش خشکیت و یبوست میارن بعد گوشت اضافه میاری و خونریزی و بعدم مجبوری درمان کنی و مشکلات دیگه ... از اماده هاش اصلا استفاده نکن خیلی بده‌. من چون آماده پودر جینسینگ رو استفاده نکردم نمیدونم چاق میکنه یا نه

مینـــا صدام کنین
نه عزیزم نمیدونم کالری هر قاشقش چقدره  آماده هاش خشکیت و یبوست میارن بعد گوشت اضافه میاری و خو ...

سلام عزیزم خوبی؟ من یه هفته اس این پودرو گرفتم و میخورم سر موقع. سعی کردم کالری روزانه مو هم زیاد کنم. ولی دریغ از یه گرم اضافه کردن. چکار کنم؟ تو دوره ای ک میخوردی کار دیگه ای هم میکردی؟ چیز دیگه ای هم میخوردی؟

سلام عزیزم خوبی؟ من یه هفته اس این پودرو گرفتم و میخورم سر موقع. سعی کردم کالری روزانه مو هم زیاد کن ...

عزیزم روزی سه بار بخور قاشق رو کاملا سر پر کن سه قاشقش کن برا هر بار مصرف یعنی ۹ قاشق در روز من شیر خشک نان ۲ هم میخوردم به همراه پودر

مینـــا صدام کنین
عزیزم روزی سه بار بخور قاشق رو کاملا سر پر کن سه قاشقش کن برا هر بار مصرف یعنی ۹ قاشق در روز من شیر ...

روزی ۳ بار میخورم. حالا فک میکنم بدنم داره مقاومت میکنه. امیدوارم بشه هفته های بعدی بهتر بشه. من باید چاق بشم. باااااید😂😂

صحراجونم اینقدر توضیحات تاپیکت واضح وکامله که جواب همه سوالامو گرفتم مرسییی عزیزم

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍