pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 عنوان روغن نارگیل برای ریزش مو تاثیر داره👩🏻🤔 824 بازدید | 13 پست دوستان من خودم روغن نارگیل گرفتم موهام ریزش داره گفتن خوبه برای ریزش مو کسی استفاده کرده تاثیر داشته؟؟چه روغنی برای ریزش و موخوره خوبه ممنون میشم کمکم کنید دوستان🙏🏻💗 مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹 1399/02/04 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20465 آره خوبه روغن بنفشه زیتون هم عادیه... هر روغنی هم بزنی آدل ریزش میده بعد دوسه هفته اوه قط بشه عادیه در غیر این صورت نساخته بهت برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
نیک_سرشت عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1112 خیلی دقت کن ک اصل باشهوگرنه معکوس عمل میکنه یهو چشم وا کردیم دیدیم....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡ ☆Ceeport☆ میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 آره خوبه روغن بنفشه زیتون هم عادیه... هر روغنی هم بزنی آدل ریزش میده بعد دوسه هفته اوه قط بشه عادیه ... من موخوره ریزش دارم گفتن روغن نارگیل بادام تلخ خوبه بادام تلخ خریدم به درد نخورد خودم نارگیل گرفتم روغنش رو درست کردم اما نمیدونم تاثیر داره با نه مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 خیلی دقت کن ک اصل باشه وگرنه معکوس عمل میکنه خودم درست کردم مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
zeynabsadat عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 3922 زرده تخم مرغ و اب پیازو شنیدم خوبه من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20465 من موخوره ریزش دارم گفتن روغن نارگیل بادام تلخ خوبه بادام تلخ خریدم به درد نخورد خودم نارگیل گرفتم ر ... اره تاثیر داره ولی موخوره رو فقط و فقط باید کوتاه کرد و جلوگیری برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 زرده تخم مرغ و اب پیازو شنیدم خوبه زده تخم مرغ خودمم شنیدم تازه دارم استفاده میکنم اب پیاز نشنیده بودم چجوری باید زد🤔 مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 اره تاثیر داره ولی موخوره رو فقط و فقط باید کوتاه کرد و جلوگیری کوتاه کردم اتفاقا میخوام جلوگیری کنم چون هر دفعه مه کوتاه میکنم بعد یک ماه دوباره بر میگرده مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
zeynabsadat عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 3922 زده تخم مرغ خودمم شنیدم تازه دارم استفاده میکنم اب پیاز نشنیده بودم چجوری باید زد🤔 پیازو رنده کن ابشو بگیر هیچ ذره ای نباشه توش فقط ابش باشهبد بزن ب ریشهنمیدونم جواب بده یا نه فقط شنیدم من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20465 کوتاه کردم اتفاقا میخوام جلوگیری کنم چون هر دفعه مه کوتاه میکنم بعد یک ماه دوباره بر میگرده توی گوگل بزن سوگند_مو# یه پیج برات میاد اتفاقا آخرین پستش در باره موخوره هست برو اونجا عااالیه تبلیغات هم نداره برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 پیازو رنده کن ابشو بگیر هیچ ذره ای نباشه توش فقط ابش باشه بد بزن ب ریشه نمیدونم جواب بده یا نه فقط ... امتحان میکنم ضرر که نداره مرسی🥀 مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
pr_pr مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 488 توی گوگل بزن سوگند_مو# یه پیج برات میاد اتفاقا آخرین پستش در باره موخوره هست برو اونجا عااالیه تب ... مرسی عزیزم الان سرچ میکنم مرد مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹
باران_هستم عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1137 دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین روغن های مو رو معرفی کرده. لینکشو براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه آدرسش اینه https://bigsearch.ir/roghan