2777
2789
بله عزیزم

من از حد فاصل بین چهارراه ولیعصر تا میدون ولیعصر خریدم . خیلی تحقیق کردم یک مغازه بود توی پاساژ عمده فروش بودن هم قیمتاشون خوب بود هم خیلی خوب راهنمایی میکردن. ما پلی استیشن رو هم از اونجا خریدیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چه مدلش عشقم

الان شوهرم پیشم نیست ک بپرسم .ولی مشتری هرچه سفارش بده براش میگیریم.بستگی به خودت داره تا چه حد بخوای هزینه کنی .کلا از6تومن به بالا یه چیز معقول میتونی بگیری.زودتر هم بگیر مرتب دارن گرون میشن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من از حد فاصل بین چهارراه ولیعصر تا میدون ولیعصر خریدم . خیلی تحقیق کردم یک مغازه بود توی پاساژ عمده ...

میشه ادرس دقیقشو بگی عشقم؟ از جاهای دیگه مثلا چقد ارزونتر بود؟

الان شوهرم پیشم نیست ک بپرسم .ولی مشتری هرچه سفارش بده براش میگیریم.بستگی به خودت داره تا چه حد بخوا ...

مرسی گلم . اگه تونستی بعدا بپرس برام که ایسوس کدوم مدلش بهتره

تو دیجی کالا اونیو ک میخوای نگاه کن بعد برو پاساژ ولیعصر مقایسه کن قیمتها رو .ما از سگال صدرمبین همیشه سفارش میدیم برا شهرستان.بازار رضاست فکر کنم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
اگه ممکنه ادرس دقیقشو برام بفرست😥❤

ما از دفترش سفارش میدیم .باید ببینی فروشگاهش کجاست .حتما تو طبقات پایین پاساژ هم فروشگاه داشته باشه .چون تو دفترش فقط چندخانم نشستن سفارش میگیرن فقط با تلفن .انبارشون و نمایشگاهشون اونجا نیس.حالا بقیه مغازه ها هم بپرس قیمت بگیر

میشه ادرس دقیقشو بگی عشقم؟ از جاهای دیگه مثلا چقد ارزونتر بود؟

حدود ۳۰۰. اما بیشترین چیزی که من و همسرم توجه کردیم اطلاعات دادنشون بود که جامع و کامل بود و نوع برخورد و از همه مهم تر احساس امنیت کردیم جاهای دیگه میرفتیم احساس میکردم یا میخوان جنس خودشون رو بفروشن یا به آدم بندازن.

بعدا هم هرکس میدید میگفت با توجه به نیازتون ، خیلی مدل خوبی بهتون پیشنهاد کردن.

خیابون ولیعصر حد فاصل چهارراه ولیعصر تا میدان انقلاب بود . شماره مغازه رو ندارم اما شماره موبایل خانمی که برای پلی استیشنمون بازی ریخت رو ذخیره کردم . اگر دوست داشتی خصوصی پیام بده برات بفرستم شمارشو. دفترشون باهمه بگی آدرس رو دقیق میده بهت. 

من ویوابوک ایسوس خریدم

حدود ۳۰۰. اما بیشترین چیزی که من و همسرم توجه کردیم اطلاعات دادنشون بود که جامع و کامل بود و نوع برخ ...

اره واقعا همه میخوان جنسشونو به ادم بندازن .مرسی دوست عزیزم