2777
2789
عنوان

خورشت کنگر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 8792 بازدید | 31 پست

من خورد میکنم میپزم،پیاز داغ میکنم با زردچوبه میزنم بهش،البته باید آب کنگر خوب جمع بشه،به روغن که افتاد خیلی خوشمزه میشه،میتونی واسه صبحونت همینو تخممرغ بزنی بهش،میشه عملت کنگر،بد رنگ شاید باشه ولی مزش عالیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بلدم کرفس رو

خب عزیزم ما دقیقا مثل خورشت کرفس درست میکنیم به جای کرفس کنگر رو به هر اندازه که خواستیم خورد میکنیم و تفت میدیم و میریزم تووی خورشت .بعضیا مثل خورشت قیمه درست میکنن همزمان با لپه کنگر رو هم خورد میکنن و میریزن. خیلی خورشت خوشمزه ای هست و به خاطر آب میان بافتی که داره برای سحر ماه رمضون خوبه. یکی از دوستامم با گوشت چرخ کرده سرخ میکنه و بهش ادویه پلویی میزنه لا به لای برنج میریزه اونم خوشمزه است با ماست یا سالادشیرازی

ببخشبد فضولی میکنم کیلو چقدر خریدن همسرتون

من اینجور درس میکنم پیاز و گوشت رو تو روغن با هم تفت میدم کنگر رو هم اضافه میکنم وبا گوشت تفتش میدم ادویه هم زرد چوبه و فلفل یه کم رب گوجه هم با مواد تفت میدم  وقتی سرخ شدن بهش مقداری آب اضافه میکنم و زعفران دم کرده هم اضافه میکنم وقتی جوش اومد زیرش و کم میکنم و ۳ ساعت میزارم بپزه با شعله کم 

ادویه اینا نمیخواد؟

نه من فقط نمک و زرد چوبه یه کم میزنم فقط یه کم زردچوبه یه رنگ زرد بگیره به خودش،چرب هم باشه خوشمزه تر میشن.داخل قیمه هم به جا سیبزمینی بریزی خوب میشه.

اگه هم فعلا درستش نمیکنی،با یه کم آب بپزش هیچی بهش نزن آبش جم شد بستش کن بزار فریزر بعدا یاد گرفتی درستش کن،واسه پختنش یه استکان آب بریز،زیرشو کم کن آب میندازه،.

خب عزیزم ما دقیقا مثل خورشت کرفس درست میکنیم به جای کرفس کنگر رو به هر اندازه که خواستیم خورد میکنیم ...

دستت درد نکنه اینقدر مفصل گفتی کیلویی 7 تومن از خود بازار میوه تبریز خریدن مطمئنا مغازه ها گرونتره

نه من فقط نمک و زرد چوبه یه کم میزنم فقط یه کم زردچوبه یه رنگ زرد بگیره به خودش،چرب هم باشه خوشمزه ت ...

نکته فریز کردنش عالی بود چون مقدارش زیاده نمیشه همشو به جا خورد