2821
2789
موفق باشید راستی شما که اینقدر بادنیای مد وتکنو لوژی همراهین باگوگلم دوست بشین بدنیست. خودتم واسه ن ...

بله از غلطای املایی ایشون معلومه چقدر فرد فرهیخته ای هستن 

همه روز روزه رفتن، همه شب نماز کردن      همه ساله حج نمودن سفر حجاز کردن

ز مدینه تا به مکه، به برهنه پای رفتن      دو لب از برای لبیک، به وظیفه باز کردن

به معابد و مساجد، همه اعتکاف جستن      ز مناهی و ملاهی، همه احتراز کردن   

شب جمعه‌ها نخفتن، به خدای راز گفتن     ز وجود بی‌نیازش، طلب نیاز کردن       

به خدا قسم که آن‌را، ثمر آن قدر نباشد     که به روی ناامیدی در بسته باز کردن 

بعدم من وقتی خودم با صدای خودم بردارم ضبط کنم دیگه شیاطینی نیست

از تمام جوابایی  هم که دادی خوب خودتو معرفی کردی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش مال یکیه ولی اولی جامع تره

ببخشید هی سوال میپریم 

ولی من رفتم تو کانال اول خییییلی ویس بود توش نمیدونم کدومو باید گوش کنم

مثلا برای رنگ چشم

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
ببخشید هی سوال میپریم  ولی من رفتم تو کانال اول خییییلی ویس بود توش نمیدونم کدومو باید گوش کنم ...

خواهش میکنم ولی گوش نکن چون خیلی زمان میبره تغییرش و اگه بخوای تثبیت بشه حداقل از ۶ تا دو سه سال زمان میبره 

اینارو هم تو مکان ساکت ۱ساعت باید نگاه کنی اگه میتونی یه ساعت خیره بشی به رنگ فرقی نمیکنه کدومو انتخاب کنی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خواهش میکنم ولی گوش نکن چون خیلی زمان میبره تغییرش و اگه بخوای تثبیت بشه حداقل از ۶ تا دو سه سال زما ...

لطفا درخواستمو قبول کنید

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
خود بتوون ک سلطان تمااام اصوات هست زشت ترین فرد شهرشدن بوده و تا اخر عمر یکی از دلایل اصلی ک معشوقه ...

😐چه ربطی ب بتهوون داش این موسیقی ک ما حرفشو زدیم موسیقی عادی نیس 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
موفق باشید راستی شما که اینقدر بادنیای مد وتکنو لوژی همراهین باگوگلم دوست بشین بدنیست. خودتم واسه ن ...

گلم خودت یه بار با دقت بخون از روش ببین عقلت چی میگه 

اینا همش اراجیفِ آیین یوگا چه مضخرفیه.

یوگا تاریخچه اشو زیر و رو کردم از هند اومده 😐عمرا هندیا بدونن جن چیه 

بعدشم مردم سرطان و هزارتا درد و مرض دارن با فکر مثبت و یوگا و ورزش های یوگا خودشونو درمان میکنن این آهنگاهم همش تلقینات مثبته منتهی به شکل موسیقی دراومده  حالا شما گیر دادی که ما داریم شیطانو صدا میزنیم و امثالهم... 

عجب ادم انطاف ناپذیری هسی 

اون خانوم مریم هم نمیدونست آگاهش کردیم 

ولی شما دربرابر حرف دیگران سفتی 

والا منم با خیلی چیزا مخالفم خیلی چیزارو نمیدونم اما به حرف طرف مقابلم گوش میدم ببینم بنده خدا داره چی میگه

از ما ک گذشت ولی این اخلاقتو ترک کن حداقل خودت در آرامشی 

یه سری صداهای خیلی ترسناکی داره از کجا بفهمیم کودوم بهتر خوب 

اگه یکیو گوش دادی تا اخر همونو گوش بده عوضش نکن از کانال معتبر هم دانلود کن

گلم خودت یه بار با دقت بخون از روش ببین عقلت چی میگه  اینا همش اراجیفِ آیین یوگا چه مضخرفیه. ...

هندیا نمیدونن جن چیه؟؟؟😶

بزرگترین دعا نویسا واسه هندومصر.

شما حتی اینم نمیدونی😏

شماام مطالعتو بیشتر کن اینجوری راحت تری.باعث میشه حرف هر آدم ناآگاه وکاهلی روکه به جای ورزش موسیقی گوش میده قبول نکنی.((((عقل اگریکم فکرداخلش بود میدونست اون همه چربی که باخوردن غذابه وجوداومده باموسیقی ویک ساعت ساکن نشتن وعین اوسگولا خیره شدن به یه فیلم ازبین نمیره.اگه یکم فکر بود میفهمید appleیعنی سیب وباید چند بارتکرار کردو یادگرفت نه اینکه موسیقی گوش داد وقبول شد🙄

که باخیره شدن یک ساعته به نعمت خدا آسیب بزنی🙄🙄.و.....خیلی چیزای دیگه که نرود میخ آهنی درسنگ.

اگر اطلاعاتتو ببری بالا مثل من روی حرفات مصمم میشی وازش دفاع میکنی وهراراجیفی روقبول نمیکنی ومیدونم خالی نمیکنی وسفت وسخت ازاعتقادت دفاع میکنی😊

پروفسور سمیعی میگه اونایی که میفهمن عذاب میکشن واونایی که نمیفهمن عذاب میدن.

فقط لطفا اطلاعات وفکرتو بردی بالا روحیتم ببربالا تامثل من عذاب نکشی....

منم سعی خودمو میکنم روحیمو ببرم بالا.اما ازراه های بهتر نه بااراجیف بقیه وباگوش دادن به راجیفشون.

موفق_باشید#  

این حماقته من قبلا درموردش تو تابیکی توضیح دادم الان لینکشو برات میفرستم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2722828/فایل-سابلیمینال-برای-زیبایی

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
هندیا نمیدونن جن چیه؟؟؟😶 بزرگترین دعا نویسا واسه هندومصر. شما حتی اینم نمیدونی😏 شماام مطالعت ...

اول از همه بنظر من رائفی پور از نظر شخصیتی اصن کسی نیست که ادم بتونه به حرفاش گوش بده حالا چه برسه که برای چیزای فلسفی بخوایم به حرفای اون رجوع کنیم!!!!!شما ام با این انتخاب الگوهاتون!!!!!!!!

دوم،  تکرار یچیزی به مغز اگه تغییری ایجاد نمیکنه، پس شما بیجا میکنی هر روز کلام ائمه و خدا میخونی و  گوش میدی، یبار خوندی فهمیدی چی میگه دیگه چرا مجدد میخونی!! 

سوم، اول از همه چیزی که ازش مطمئن نیستیو اول جملاتت بگو فک نکنم چیز جالبی باشه با توجه به گفته... من تصمیم گرفتم انجام ندم، نه خودتو بزرگ جلوه بده نه افرادی مثل رائفی پور رو، این جمله بندی که برات نوشتم هی باخودت تکرار کن از این به بعد اینجوری بگو در مورد چیزی که باهاش مخالفی، هم شاید ی ذره اثرش بیشتر باشه و طرف ببینه چیه واقعا، هم دور از غرور و لج بازی باشه.