2777
2789

بچه ها يه خلاصه ميگم كه جريان رو بدونيد

از روز خواستگاري تا الان ٦ساله با شوهرم هستم باهاش دوست بودم دوست داشتيم همو وقتي عقد كردم گيراش شروع شد به همه چي گير ميداد تن تن قهر ميكرد خلاصه كه خيلي اذيت ميكرد هم خودش خانوادش كه حاميشن و تيكه بهم ميندازن تو عقد ميخواستم جدا شم مادرم نذاشت مجبور شدم ب ادامه يبار خوب بود يبار بد اگه كامل مطيعش بودم خوب بود باهم اگه يه نافرماني كوچيك ازم ميديد ديوونم ميكرد اشكم رو در ميورد ب مرز سكتم ميرسوند همش ميگفت حرف حرف منه گذشت و بعد من بچه دار شدم كه كاش نميشدم شوهرم فقط يه درجه بهتر شد اونم فقط ديگه قهر نميكرد همين 

حالا الان ٧ماه خونه مادرمم چون داره خونه ميسازه واخراشه ...

خودش واتس تل اينستا داره ولي من اجازه ندارم تو فضاي مجازي باشم اينجا هم دزدكي ميام

مادرم واتس وصل كرده زياد بلد نيست امروز حواسش نبود تو واتس وضعيت گذاشت بعد من پاك كردم چيز خاصي هم نبود شوهرم با حالت دعوا جلو پدر مادرم بهم گفت تو برا چي واسه مادرت واتس وصل كردي وقتي بلد نيست گفتم ارومتر بگو چرا داد ميزني مادرم ياد ميگيره گفت كه چي اينكاراي مسخره تو انجام ميدي گفتم همه هم سن و سالاي مادرمن تو اينستا و تل هستن دوس دارم مادرم از چيزي جانمونه گفت چرت نگو بابا گفتم نميخوام مادرم مث من عقب افتاده از جهان باشه گفت تو مگه عقب افتاده اي گفتم خوب اره همه واتس رو مث پيامك تو گوشي دارن ولي تنها كسي كه نداره منم  از به بي

شرف بازي دست نزن ب گوشي مامانت برو تو گوشي خودت ومنم سكوت كردم و بغض كردم رفتم تو اتاق اونم رفت بيرون منم اينو نوشتم ميخوام براش بفرستم نظر ميخوام ممنون

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیین عزیزم

کسی که امقدر محدودت کرده و قسم خورده نفهمه..با مسیج و اینا به خودش نمیاد

بجای اینکه بغض کنی‌ بری تو اناق و پروترش کنی نرم نرم پیش برو

حتما یه چیزی هست که نمیخاد تو از این جیزا سردربیاری...حتما یه کاری میکنه که نمیخاد تو سردربیاری مجشو بگیری

اولاا به همسرت ربطی نداره

دوما حرفهاتو تو پیام بهش نگووو مردا زیاد پیام تمیخونن ا نم اگه طولانی باشه رو در رو بهش بگوو

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

شوهر منم نمیذاره زیاد تو شبکه های اجتماعی باشم میگه وقتتو خیلی میگیره ولی خودش اصلا نداره و خوشش نمیاد. شوهرت مریضه که خودش داره و بهت اجازه نمیده داشته باشی

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

اینقدر پررو که به گوشی مادرتم کار داره مردا بد دل خوشون دارن یه کاری میکنن و ذاتشون خرابه کسی که دزده فکر میکنه همه دزدن و همه راها دزدیم بلده کافر همه را به کیش خودپندارد .شوهرت با گوشیش کاری میکنه که میترسه 

خودش استفاده منفی داره از واتس و اینستاش میکنه که نمیخواد تو هم داشته باشی قطعاااااا

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂