2777
2789
عنوان

خداييش من يا جاريم؟؟؟😅🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 211 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۱۶۰وزنم ۵۴-۵۵سایزم ۴۰ چجوری اون خانوم با وزن ۷۳سایزش ۴۰خییییلی عجیبه 😐😐😐

مجازی هم هیکلاشون شبیه نیکی میناژ یا جنیفر لوپزه

اما واقعیت جور دیگه ای هست

البته قصد توهین ندارم ب خانوما ولی بعضیا اینطورن 

ینی با قد ۱۶۶و وزن ۷۳سایزت ۴۰😕😕😕😕چجوری میشه اخه  قدت خیلی بلند نیست ولی وزنت زیاده

میشه... منم همین بودم... بستگی داره هیکل ادم چطوری باشه... مثلا اگه لباس بالاتنه ۴۰ باشه لزوما شلوار ۴۰ نیست...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

گفتیم عکس بدون آرایش ک نذاشتی الکی گفتی دیدین😏بازم میخوای آرایش کرده بذاری😒

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

حالا باز بگو اين همسايتونه تا خودمو دار بزنم☹️🙃

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
😐😐😐😂😂😂😂😂

والا خو الان نت پره از عکسای مختلف باید ی عکس گذاشت ک معلوم شه خودشه😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
مجازی هم هیکلاشون شبیه نیکی میناژ یا جنیفر لوپزه اما واقعیت جور دیگه ای هست البته قصد توهین ندارم ...

وااای دقیقا منم هرجا میرم راجع ب قدو وزنه هم خوش استیلن 'از قدو وزنا تعجب میکنم 🤣🤣🤣 اعتماد ب نفسم میاد پایین .

فقطموندم اینهمه تاپیک درمورد چاقی و لاغری رو پس کیا میزنن

اره دقیقا اگ قد مثلا ۱۷۵بود با وزن ۷۲-۷۳ میشد ۴۰-۴۲ ولی قد ۱۶۶با وزن ۷۳😐😐😐😐

ای بابا بازم میگم استخون بندی ادما فرق داره.یکی ریزه استخون بندیش همش چربی میشه یکی درشته .من درشتم قدمم 166 ولی همه میگن بیشتری چون درشتم

تمام رخ بزار

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
حالا باز بگو اين همسايتونه تا خودمو دار بزنم☹️🙃

اینکه آرایش عکس ساده بزار

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤