2777
2789
عنوان

علائم بارداری و باردار نبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 49 پست
آره همینه ولی فکر و خیال و تلقین هم ممکنه باشه اگه ترشح داری در کنار اینا خیلی مطمئن تره من سر با ...

ترشحای تخم‌مرعی مث تخمک گداری گاهی هم غلیظو سفیدو سفت یا سفیدو شل

اون لک هم ک اومد

من اصلا بچه نمیخاستم ک تلقین کنم تازه ۴ماهه ازدواج کردم چون هیچ وقت بین دوره هام همچین چیزایی نبوده شک کزدم من حتی روز پریودمم درد ندارم فقط دوساعت چ برسه قبلش :(((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشحای تخم‌مرعی مث تخمک گداری گاهی هم غلیظو سفیدو سفت یا سفیدو شل اون لک هم ک اومد من اصلا بچه نمی ...

احتمال داره باردار باشی عزیزم

مواظب خودت باش

جگر و ویتامین دی نخور

الان بچه شما ناخواسته بوده؟ به دنیا اومده؟

ناخواسته بود الانم هفته چهارمم باردارم اما مثل شما جلوگيري طبيعي و اصلاااا امكان نميدادم باردار شم كارمو از دست ميدم كارمم از دست بدم يعني  سخت شدن شرايط زندگي ولي بتام پايين بود ٢٥٠ خدا كنه خارج رحمي باشه واقعا شرايطشو ندارم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ناخواسته بود الانم هفته چهارمم باردارم اما مثل شما جلوگيري طبيعي و اصلاااا امكان نميدادم باردار شم ك ...

مطمئنی الان؟

خارج رحمی که وحشتناکه اصلا نگو

بچه داری؟

نگران نباش اگه بود بدون خدا خواسته. خودش درست میکنه شرایطو. منم دارم سکته میکنم اما مطمئنم اگه بشه خدا خواسته حتما و بعدا هم کمک میکنه

اگه بچه نداری هم راحت تره

پووووف منتطرم فقط تا بشه بی بی بزنم... خیلی زوده سنم کمه :( اومدیم خونمون ولی عروسی قراره پاییز باش ...

چند سالته؟

اشکال نداره همین که گذاشتن برید خونه خودتون اینم حله

استرس اصلا نداشته باش خدا بزرگه

برات دعا میکنم هر چی خیره بشه

مطمئنی الان؟ خارج رحمی که وحشتناکه اصلا نگو بچه داری؟ نگران نباش اگه بود بدون خدا خواسته. خودش در ...

نه بچه ندارم اما به دوران ورشكستگي سخت همسرمو پشت سر گذاشتيم تازه شش ماهه زندگيم شده به زندگي خيلي معمولي اون موقع كه همه چي داشتم  بچه نياوردم چه برسه الان واسه اين كمك خرج سوهرمم تا چكامون سر مغازمون داديم پاس كنم من هيچ جوره شرايطشو ندارم هم بي بي مثبت بود هم ازمايش اما بعد يه هفته تاخير پريودي گفتن بتا ٢٥٠ كمه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
نه بچه ندارم اما به دوران ورشكستگي سخت همسرمو پشت سر گذاشتيم تازه شش ماهه زندگيم شده به زندگي خيلي م ...

امید به خدا

سخته کاملا میفهمم منم حسهای منفی زیاد دارم

اما نیمه پر لیوان رو ببین. ورشکستگی رو پشت سر گذاشتین

اگه بچه داشتی و ورشکست میشد چی

بچه فوق العاده برکت میاره

واسه منو و شوهرم که اینجوری بود پسرمون

ولی اگه مطمئن شدی بارداری هر حس منفی رو بریز دور و عاشقش باش عزیزم. بچه عشق میخواد و خیلی شیرین حضورش

امید به خدا سخته کاملا میفهمم منم حسهای منفی زیاد دارم اما نیمه پر لیوان رو ببین. ورشکستگی رو پشت ...

قربونت قلب مهربونت كه انقد حس مثبت بهم دادي عزيزم ممنوووووونتم