2777
2789
هیچ پیامکی ندادن جواب اس ک دادید یهو ریختن؟؟

نه دو سه روز پیش کد ملی دادیم امروز صبح پیامک بانک اومد

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ديگه چطوري ميخان از حسابش قسط برداشت كنن

والا ما الان ۵ماه یارانه نگرفتیم .هرجامی ریم میگن قطع نشده 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
وا نميشه ك  بريد استانداري

پست بانک اینا رفتیم استانداری گفته بریداونجا اونا هم میگن وصله ولی واسه ما پول نمیاد که ‌.اخرش با همسرم بجایی رفته بود اونم گفته بودن وصله .واسه وام هم ثبت نام کردیم اگه وصله خوب بایدیارانه بدن.

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
شايد شماره حسابتون عوض شده ميره به اون حساب

نه درسته همسرم هرروزموجودی میگیره.اصلا ظرف گفته بود به شرایط شما معیشتی هم میخوره که اونم نمیدن .