2777
2789
بگو تایپ کن

حدود چهارسال پیش پدر بزرگم فوت کرده بود

داییم از سرکار اومد و گفت بریم سرخاک پدربزرگم 

ما تو راه بودیم که بریم وسطای راه یه تریلی خیلییی مستقیم و صاف از جاده منحرف شده و اومد روی ماشین ما 

نمیدونم واقعا چجوری زنده موندیم همگی خیلی خدا به هممون رحم کرد 

ولی من از همه بیشتر اسیب دیدم ۵۲ تا بخیه خورد صورتم 

هرچند دیگه خبری ازشون نیست و چهرم زیبایی خودشو داره میتونم بگم من معجزه‌ام چون هیچ امیدی نداشتن دکترا واسه برگشتم یک هفته کما بودم و بعد به هوش اومدم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل کما ک بودی خواب ندیدی ؟

چرل دیدم بابا بزرگم و مامان بزرگم ،چون بهشون وابسته بودم ولی نمیدونم چرا یادم نمیاد اصلا چه خوابی بود

اما از اون موقع هرچی خواب میبینم یادم نمیمونه یا اگرم بمونه دقیقا اتفاق میوفته بخدا

بعضی وقتا حتی از خوابای خودمم میترسم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

با تعداد زیادی قرص خودکشی کردم دیر رسوندنم بیمارستان تا چند دقیقع خودمو کامل از بالا میدیدم یا کلا خاطراتم تو ذهنم مرور میشد صدای دکتر هم میومد ولی برگشتم، تا یکسال ک کلا گیج میزدم هیچی کامل یادم نبود مثلا درس ک میخوندم صدبار باید مرور میکردم حالیم نمیشد

با قرص چی خودکشی کردی ؟ چرا اخه عزیزم اینکارو کردی

قرص برای اعصابم میخوردم همشو باهم خالی کردم تو حلقم😂الانم پشیمون نیستم، خستع بودم 😑داستان زندگیم هس خواستی بخون گلم

با تعداد زیادی قرص خودکشی کردم دیر رسوندنم بیمارستان تا چند دقیقع خودمو کامل از بالا میدیدم یا کلا خ ...

منم باقرص. چجوری تا اون مرحله رفتی؟ من خودبخود یه ساعت بعد همه رو بالا اوردم

منم باقرص. چجوری تا اون مرحله رفتی؟ من خودبخود یه ساعت بعد همه رو بالا اوردم

من قرصای زیاد و سنگین خوردم بدنمم ضعیفع یکم اخع رگمم زدع بودم 🤦‍♀️ولی عمیق نبود خیلی اما خیلی خون رفتع بود تا یک ساعت خونع تنها بودم دهنم تمام کف کردع بود ک داداشم یهو رسیدع انگار

من قرصای زیاد و سنگین خوردم بدنمم ضعیفع یکم اخع رگمم زدع بودم 🤦‍♀️ولی عمیق نبود خیلی اما خیلی خون ر ...

من داستان زندگیتو خوندم بنظرم مشکلاتت فک میکنی زیاده . منم از تو بدترم ولی مقاومت کردم

من قرصای زیاد و سنگین خوردم بدنمم ضعیفع یکم اخع رگمم زدع بودم 🤦‍♀️ولی عمیق نبود خیلی اما خیلی خون ر ...

اها پس توخیلی پیش رفتی. ن من خودم خودمو لو دادم گفتم قرص خوردم. بعد ی شلنگ کردن تو دماغم فک کنم بخاطر همون حالت تهوع گرفتم