2777
2789
عیبی نداره به زردآلوت فکر کن.الان رو درخته کاله.میخواد یه ماهه دیگه بیاد بخوریش.اما من چی شلیلم هنوز ...

ای جونم ،نی نیداری منم دعا کن باردار نمیشم

هر چیز که در جستن آنی آنی!
عیبی نداره به زردآلوت فکر کن.الان رو درخته کاله.میخواد یه ماهه دیگه بیاد بخوریش.اما من چی شلیلم هنوز ...

برگه خشکشو از خشکبار بگیر فعلا بخور 😄❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جونم ،نی نیداری منم دعا کن باردار نمیشم

بعد کرونا با شویت بلند شو فقط به نیت بچه برو حرم امام رضا.یعنی نه بازار نه چیزی.اون تیکه که صفی هست سمت راست زنونه.یه دیوار هست برو تکیه بده به دیوار رو به حرم.خلوتم هست اونجا.با خدا

وایستا به حرف  حرفاتو بزن.بگو به حق این حرم بهت بده.خدا باید بخواد.روزی سه چهار بار میرفتم.من سقط کردم برج ۴.خیلی ناراحت بودم.تا چند وقت پیش رسیدم به سوره شورا آیه ۴۹ و ۵۰ اگه اشتباه نکنم.همه چیو سپردم به خودش.بخون حتما.خیلی ارومم کرد.سوره نور هم خوبه بخونی.ماه رمضون با تلویزیون پیش برو یبار ختم قرآن کن.ببین چی میشه.

بعد کرونا با شویت بلند شو فقط به نیت بچه برو حرم امام رضا.یعنی نه بازار نه چیزی.اون تیکه که صفی هست ...

چشم عزیزم حتما انجام میدم،دلم رفت یه لحظه،منم امیدم فقط و فقط به خداست❤

ای وای ببخشید تو جوجه هوس کرده بودی من.با تاپیک زرد آلو قاطی کردم.آخه بچه ها یه طرف دیگه هوس زرد الو شلیل زده بود به سرشون.من قاطی کردمتون.اهان تو جوجه میخواستی.خب خدارا شکر من از کبا بدم اومده.شانس اوردی.و الا دلم میخواستش چی.بچم از دستم میرفت.هم جوجه هم زردآلو هم شلیل در یکجا نمیگنجه

شانس آوردم جوجه نمیخوام.یکی کم شد از خوایته هام

ای وای ببخشید تو جوجه هوس کرده بودی من.با تاپیک زرد آلو قاطی کردم.آخه بچه ها یه طرف دیگه هوس زرد الو ...

خدا رو شکر وگرنه مدیونت میشدم البته من که نه همسایمون😄

چشم عزیزم حتما انجام میدم،دلم رفت یه لحظه،منم امیدم فقط و فقط به خداست❤

اره میده بهت.یه دوستی داستم چقدر خرج کرد آی دی اف وفلان چی.نشد.تا اینکه بعد ترک دوا دارو.یهو خودبخود.دو قلو باردار شد.یه پسر یه دختر.اصلا خیلی عجیب بود یکسال بود دیگه دکترم نمیرفت.

اره میده بهت.یه دوستی داستم چقدر خرج کرد آی دی اف وفلان چی.نشد.تا اینکه بعد ترک دوا دارو.یهو خودبخود ...

منم به خاطر کرونا نمیتونم برم دکتر ،قرار بود ای یو ای کنم که عقب افتاد،انشالله به دعای شما

توهم دعا کن.من سقط نکنم.بچم واسم بمونه.

انشالله صحیح و سالم و به موقع زایمان میکنی استرس نداشته باش ،حسابی هم استراحت کن و به خودت برس که بنیه ات قوی باشه