2777
2789
عنوان

درد زیرشکم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
به نطر من دلیلی برای باردار نبودن وجود نداره من از فردای نزدیکی همینجوری بودم و روز ۲۴ پری بی بی یه ...

واااای خوشحال شدممممم💋💋💋💋

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطر من دلیلی برای باردار نبودن وجود نداره من از فردای نزدیکی همینجوری بودم و روز ۲۴ پری بی بی یه ...

میشه خواهش کنم تموم علایمی که داری کاملا توضیح بدی خواهری؟

بهت درخواست دادم قبول کن وبهم توپیام تمام علایمتو توضیح بده سیرتاپیازشو بلکه منم یکم امیدوارشم....الهی به حق این ماه پربرکت همه خونه ها با بچه برکت پیداکنه

میشه خواهش کنم تموم علایمی که داری کاملا توضیح بدی خواهری؟

ببین کمر درد از روزهای اول حتی روز بعد از نزدیکی.نا تهوع نه لک اینارو نداشتم.فقط خیلی غصه دارشده بودم و عین روزهای قبل پری افسرده و ببخشید وحشی.اصلا میل جنسی نداشتم.وبعد از حدود ده روز خوابالو شدم.اللن که سه روز از موعدم میگذره سینه هام توش نقطه نقطه دردمیگیره.اهان سمت راست تخمدانم زیر شکم هر از گاهی تیر میکشید

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
بهت درخواست دادم قبول کن وبهم توپیام تمام علایمتو توضیح بده سیرتاپیازشو بلکه منم یکم امیدوارشم....ال ...

من چرا درخواستتو نمیبینم😕امیدوار باش خیلی زیاد هیچ دلیلی برای نشدن نیست فقط بدنتو پر از گرمی جات بکن

الان چقدر مونده به پری؟

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ببین کمر درد از روزهای اول حتی روز بعد از نزدیکی.نا تهوع نه لک اینارو نداشتم.فقط خیلی غصه دارشده بود ...

کمردرد داشتین یا نه؟؟مال من سوزن سوزن میشه هرازگاهی انگار یذره سوزن سوزن میشه خفیف

من چرا درخواستتو نمیبینم😕امیدوار باش خیلی زیاد هیچ دلیلی برای نشدن نیست فقط بدنتو پر از گرمی جات بک ...

۵روز مونده تا پری،زیر شکمم هراز گاهی دردمیکنه تیرمیکشه نفخ و گاز روده هم دارم که هردم دل دردمیگیرم کمرم هردم سوزن سوزن میشه البته یه طرفش نه وسط،اشتهام خیییلی زیاد شده هراز گاهی هم تهوع خیلی کم دارم در حد توهم😔سینه هام ولی اصصلا دردی ندارم

کمردرد داشتین یا نه؟؟مال من سوزن سوزن میشه هرازگاهی انگار یذره سوزن سوزن میشه خفیف

اره کاملا عین شما.کمردردی که هیچوقت نداشتم و بنظرم خودت متوجه میشی با همیشه برای پریودی فرق داره.

اره کاملا عین شما.کمردردی که هیچوقت نداشتم و بنظرم خودت متوجه میشی با همیشه برای پریودی فرق داره.

شماالان حامله اید؟چند هفته اید؟

شماالان حامله اید؟چند هفته اید؟

من تازه شدم ۴ هفته و سه روزم چندروز قبل پری بی بی هاله انداخت اما از بتا مشکوک بود من دوباره گذاشتم مثبت شد دیگه از ندادم از پری هم گذشت خاطرم جمع شد ولی دکتر میرم کمردرد داشتم ویبار یهو خیس شدم حس پریود هم داشتم