2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 62355 بازدید | 919 پست
سر و تهشو نزززنننننن😭😭😭 بعد تموم میشه ما چیکاکنیم😭 سرگرمیمون تو خونه خوردن و خوندن داستان بود ک ...

عزیزم دیگه بلاخره اینم یه روزی تموم میشه😂😂چشم نمیزنم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توروخداصبرمیکنیم ولی ازسروته ش نزن 

اخه میگین زودتر تموم شه! من که از قبل گفتم این طولانیه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزیز دلم تو ک وظیفه ات نیس به غرغرا اهمیت نده و بزار رو حساب قلم عالیی ک داری😍همه رو جذب خودش میکنه ...

قربونت برم❤️❤️❤️راستی تولد خودتم پیشاپیش یا پساپس مبارک باشه😘😘😘😍من که ناراحت نمیشم،دلم نمیخواد کسی فک کنه من سرکار گذاشتم یا اهمیت نمیدم...

قربونت برم❤️❤️❤️راستی تولد خودتم پیشاپیش یا پساپس مبارک باشه😘😘😘😍من که ناراحت نمیشم،دلم نمیخواد ک ...

پیشاپیش درسته مهربونم😂😂😂😂😍😍😍😍۱۶ ام تولد خودمه ۲۸ ام تولد همسرم😁😁

تو خیلی خانومی این ب همه ماهایی ک میشناسیمت ثابت شده گلم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید
پیشاپیش درسته مهربونم😂😂😂😂😍😍😍😍۱۶ ام تولد خودمه ۲۸ ام تولد همسرم😁😁 تو خیلی خانومی این ب همه ...

قربونت🥰🥰😘تولدتون پیشاپیش مبارک عزیزم🥰 منم تولد همسرم نزدیکه!

قربونت خوبی از خودته گلم🌹

قربونت🥰🥰😘تولدتون پیشاپیش مبارک عزیزم🥰 منم تولد همسرم نزدیکه! قربونت خوبی از خودته گلم🌹

ممنونم عزیزم تولد همسر توام پیشاپیش مبارک انءشالله بزودی پدر بشه😍🙏😍و باهم همیشه خوشبخت و خوش زندگی کنید❤❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم تولد همسر توام پیشاپیش مبارک انءشالله بزودی پدر بشه😍🙏😍و باهم همیشه خوشبخت و خوش زندگ ...

ممنونم گلم ❤️❤️🥰الهی آمین😍😍

همچنین عزیزم شما در کنار همسرت🌹