2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64789 بازدید | 919 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فدرا جان داستان وقعا قشنگیه 🌹🌹

کلی هم از دست این زلیخای حرص خوردم عجب آدمی ها😕😤😤

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
وای خدا قدیما اگه بچه دار نشدن چرا همش انداختن پای زن بیچاره وسرش هوو اوردن چرا یه درصدم فکر نکردن ش ...

نمیدونم،فرهنگ غلط

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
فدرا جون چرا سه چهارقسمت گذاشتی

عزیزم دیشب مال امروزو گذاشتم،نوشتمم که اینا پارتای فرداس الان میذارم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
۱۰ تا نشد که😢😢😢😢😢😢

عزیزم من این پنج تام اضافه گذاشتم،دیشب نوشتم این ده تای فرداس انگار هیچکس نخونده😅😅