2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64603 بازدید | 919 پست
عالیه عزیزم مثل همیشه خسته نباشی ولی کاش روزی ۲۰ پارت بزاری چون داستان طولانی میمونیم تو خماری😂

ممنون گلم🌹عزیزم نوشتم آمادس اما این پارت بندی کردنش و رو عکس گذاشتو تیکه تیکه کردنش واقعا واسم سخته😂شده یه پارتو سه بار درست کردم آخرم نشده!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ممنون گلم🌹عزیزم نوشتم آمادس اما این پارت بندی کردنش و رو عکس گذاشتو تیکه تیکه کردنش واقعا واسم سخته ...

کارسختیم واقعا جز تشکر کاری از دستمون بر نمیاد❤😊🤗

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی منو تگ نکرد .فدرابانو.من همه داستان هاتو خوندم ولایک کردم چرا تگم نمیکنی واسه داستانهای جدید

عزیزم ببخش🌹تعداد خیلی زیاد بود.شما موضوع تاپیکو لایک کن من از روی اسامیی که موضوع تاپیکو لایک میکنن صدا میزنم❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
کارسختیم واقعا جز تشکر کاری از دستمون بر نمیاد❤😊🤗

قربونت عزیزم🌹🌹❤️مهربون

مرسی عزیزم عالیه😍😍😍👏👏👏👏تا اخراشم با کماااال صبر و حوصله کنارت هستم🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤

قربانت🌹عزیزی

@jannnan  

@ناااااز  

@کبوتران  

@gol_gisoooo  

و همه دوستانی که انرژی مثبت میدن،انرژی میدن واسه ادامه🌹🌹🌹از همتون ممنونم🌹❤️عزیزید

فدرا جان من میزون 37 نفرو صدا کردم ببخشید اگه یه عده جا افتادن😘😘😘😘

ممنون گلم🌹❤️زحمت کشیدی 🌹 اشکال نداره یه سری هم خودم صدا زدم بیان