2777
2789
عنوان

💜💛واکنش سحر قریشی به انتقاد ها از رفتار اخیرش با یک پاکبان💛💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 73 پست

چیکار کرده مگه 

سحر ک مهربونه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه توجيه بيخودي خودش خره 

به کلمه ی "برو" حساس شده    

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه

إن شاء اللّه همینطوره که گفتـ ه . در مورد طبیعـت هم قبول ندارمـ . 

و .... غیبت_نکنیم#  

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
افرین👍👍👍

نمیدونم کی کجا و چطوری ولی باید یه چالش دسته جمعی راه بندازیم که بعضی اکانتای اینیستا ریپورت بشن تعداد اون اکانتام کم نیست از بعضی سلبریتی ها گرفته تا کله گنده هایی که تبلیغ بت میکنن

5=2+2
به کلمه ی "برو" حساس شده      

والا چت حرفي زد بدتر از كارش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
حالم ازش بهم میخوره

👍🏻 

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه

خودش از اول برام مهم نبوده.

ولی این رفتارش واقعاً شرم آوره.

اتفاقاً اون پاکبان عزیز😍 خوب جوابشو داده، ایشون رفتن طرفش فکر کرد  اون آقاهم مثل طرفدارای علافش میگه وااای سحرقریشی😏 قشنگ گفت بروووو😅

با دوستاش در حال بگو بخند بودن یکاری کرده خودشم پشیمون شده

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
عنچوچک هم  بجای یه کلمه زشت گفتم

اها☺

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
عنچوچکم چیه؟

😂😂

فکر کنم مجازاتش پوشیدن لباس پاکبانی هست داره دست پیش میگیره پس نیفته😂

دقیقا😂😂