بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منکه تا اخرین روز بارداریم گرمی خوردم و مراعات زردی. رو نکردم ، بچم اصلا زردی نگرفت...
به نظرم این مهم بود که تا هفته های اخر زایمان نکردم و بچه کاملا رسیده بود و اینکه بچم خوب شیر خورد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم من الان 32 هفتم شروع کنم ؟ روزی چند دقبقه ؟ خدا بخواد دوست دارم طبیعی زای ...
از ماه هشتم معمولا میگن شروع بشع اول از کم شروع کن.انشالله خیلیییی راخت زایمان کنی.من خیلی کار میکردم و پیاده روی.ولی زایمانم جز زایمانهای سخت بود فوق العاده.اخه دردنگرفتم کیسم پاره شد رفتم بیمارستان پنج شاعت بعدشم درد نگرفتم بزور امپول بعدشم بچم بند نافش س دور دور سر گردن پاهاش خورده بود بزور با وکیوم کشیدن بیرون منم40تا بخیه خوردم تا رونم باز کردن.ینییی نابودشدم.
خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم