2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 65 پست
اصلا دلم راضی نمیشه و کسی تو دلم نمیره انگار😥 چقد بدجنس بود و منو گذاشت رفت دنبال زندگیش و من چور ی ...

اگه مال تو یکسال و نیم بود واسه من ۲ سال بود

الان میفهمم ۲ سال از عمرمو پای چه آدم بیخودی هدر دادم

از فکرش بیا بیرون کاری ندارم جواب مثبت میدی یا منفی ولی اونو از ذهنت بیرون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان گفتم دیگه  اون میره پی خوشگذرونی خودش  اون وقت اسی باید لگد ب بخت خودش بخاطر همچی ا ...

الکی میگییییییییی😆😆

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
الکی میگییییییییی😆😆

چسو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مهربون# 😕💖

😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😐😐نامهربون😐

😰

😐بوخودا پشیمان شدم عفو کن اصن من مهربان😰

فک کردم داری چاخان میکنی خو 😕

معذلت 😍😘

نچ میدوصمت ترو بوص ب کلت☺💋

ملسی گلم 

بوس ب چشای قشنگت 😘😘

چسو

بیشوووووووووور😂😂😂😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
بیشوووووووووور😂😂😂😂😂😂

😎😎😎