2777
2789
کوکو سیب زمینی 😓

من کلا یا غذا درست نمیکنم یا حتما مرغ و گوشت و ماهی دلیلشم اینه شوهرم غذایی غیر اینا درست کنم فکر میکنه میان وعدست بعدش دوباره شام میخاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیا خونمون شیرینی هم پختم 

نگو نگو قلبم درد میگیره من خودم اینقدر تنبلما 

روز یبار غذا درست کنم هنر کردم شوهرمم کلا چیزی نمیگه منم پررو شدم 

دو روزه همون یه وعده هم درست نکردم😅

آرد  یک پیمانه = ۱۲۵ گرمآب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی تخم مرغ  ۲ عددروغن جامد یا مایع  ۲ قاشق سوپخوریشربت بار۲ قاشق سوپخورینمکیک پنسوانیل شکری نصف قاشق مرباخورییا وانیل خالص یک هشتم قاشق مرباخوریشربت باربه مقدار لازم

طرز تهیه بامیه :

ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدهید. به محض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب آمد تمام آرد را یک دفعه اضافه کنید.

سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع شود.

* نکته : حتما و حتما برای تهیه بامیه حرارت را کم کنید.

با پشت قاشق خمیر را در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکار را انجام بدهید. تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشد.

بعد به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه بدهید خمیر سرد شود در این فاصله دو سه بار خمیر را زیر و رو کنید تا به سرد شدن آن کمک کنید.

بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول را می ریزیم و با دست هم می زنیم. ممکن است اولش به نظرتان شل بیاید ولی با هم زدن خودش را جمع می کند.

بعد از اینکه خمیر سفت شد مجددا تخم مرغ دوم و وانیل را بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش را جمع کند.

* نکته تهیه بامیه : هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکن است طول بکشد.

برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
دقیقا دلیل منم همین بود😌😉😂😂

🤣🤣🤣🤘🏻عی ژان جذابا 😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh