2777
2789
عنوان

بارداری

167 بازدید | 15 پست

سلام خانمها 

من میخوام خیلی زود حامله بشم خسته شدم دوسال منتظرم هر دکتری میرم میگه مشکلی ندارین 😔 ولی به جز قرص ویتامین دی و اسید فولیک هیچ چیز دیگه ای نمیدن بهم 

حالا قرصی چیزی نیست ک به زودتر باردار شدن کمک کنه ☺️ ممنون میشم بگید 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص که هست.ولی زیر نظر دکتر بخوری بهتره.خدای نکرده کیست نشه بعدن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
کم کردن استرس بهترین راهه

استرس ک خیلی کم کردم 😁ولی جواب نداده 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بسپار به خدا ،و توکل کن .

سپردم نشد 

بارداری پوچ و خارج رحمی و شیمیایی خسته شدم بخدا همه اش و تجربه کردم 😔

قرص که هست.ولی زیر نظر دکتر بخوری بهتره.خدای نکرده کیست نشه بعدن

پس چرا نمیدن بهم 😔

عزیزم من میرفتم پیش ماما برام بادکش مینداخت البته بگما بخاطر کیستم مینداخت ولی واس باردار شدن مریضای ...

چه خوب ندیدم دکترم تاحالا انجام بده ☺️ولی حتمامیرم بادکش درمانی 

پس چرا نمیدن بهم 😔

چند وقته اقدامی؟معمولا خیلی از دکترا میگن بعد از ۱ سال اگه طبیعی باردار نشدی دارو میدیم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
چند وقته اقدامی؟معمولا خیلی از دکترا میگن بعد از ۱ سال اگه طبیعی باردار نشدی دارو میدیم

دوسال اقدام ماه پیش سقط داشتم پوچ بود 😔

سپردم نشد  بارداری پوچ و خارج رحمی و شیمیایی خسته شدم بخدا همه اش و تجربه کردم 😔

ببین حکمت خدا در کجاس ،و اینکه استرس بشدت تاثیر می ذاره رو تخمک زنان. من خودم دو تا دختر دارم سر سومی یکسال طول کشید اوایل خیلی استرس داشتن که چرا نمیشم، آخر سر دیگه گفتم نمیشم که نمیشم ،بهتر .خخخخ. دقیقا همون ماه حامله شدم .پس استرس خیلی بد .لامصب استرس ریشه همه بیماری هاست

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
ببین حکمت خدا در کجاس ،و اینکه استرس بشدت تاثیر می ذاره رو تخمک زنان. من خودم دو تا دختر دارم سر سوم ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍 

من شدیدا استرسی هستم ولی خیلی ام کم کردم ازش ☺️

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍  من شدیدا استرسی هستم ولی خیلی ام کم کردم ازش ☺️

همون یه ذره رو هم کن ،شدی شد ،نشد هم نشد دیگه .مهم سلامتی خودته. حالا هی فکر کنی ،هی شبا تو خواب استرس بگیری ،دم پریودی انتظار همراه با استرس ،پدر آدم در میاد ،بیخیال باش و بسپار به خود خدا .اینو جدی میگم .❤

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
همون یه ذره رو هم کن ،شدی شد ،نشد هم نشد دیگه .مهم سلامتی خودته. حالا هی فکر کنی ،هی شبا تو خواب است ...

چشم عزیزم ☺️با اینکه سخت ولی سعی می کنم انجامش بدم ☺️