star_setareh مدیر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 عنوان قرص اعصاب | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست تاحالا مصرف کردینچه حسی به آدم دست میده 😔به نظر من آدم به جای حرص خوردن قرص اعصاب بخوره 💔💔 من که خیلی دلم میخواد تجربه ش کنم...💔💓💔❣❣😔😔😔😕😔💔💔💔 🤔🤔🤔 1399/02/03 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 من قبلا پیش روانپزشک میرفتم اما یه مدت کوتاه فکر میکنم دو نوع بود قرص اعصابایی که تجویز کرده بود ... به قرصا معتاد میشی متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 من یمدت مصرف میکردم،بعد فهمیدم تنبلی تخمدان دارم حالا ک داروهای تنبلی ر مصرف میکنم اعصابم خوبه از کمخونی هم هستچقدر کم خونی مشکلات همراه خودش دارهولی من هی یه چیز اعصاب خورد کن میاد تو ذهنم یادمه روانپزشکم ازم میپرسید ساعت چند عصبانی میشییادمه تجویزش اینجوری بوداولدوز ۱۰ بعد ۲۰ بعد کم کم گفت دیگه نخور 🤔🤔🤔
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 قرص اعصاب باعث میشه کم تحرک و چاق شی .اگه سرترالین میخوری بعد یه مدت بدنت دیگه این آنزیم رو نمیسازه متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 به قرصا معتاد میشی بد نیست آرامش داره فکر هی تکرار نمیشه توی ذهن که فلانی اذیتم کرد ...منم باید بهش بگم چرا اذیت میکنی به خودم بگم چرا جوابش رو ندادم و... اینجور فکرا که درگیرم باهاشون 🤔🤔🤔
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 قرص اعصاب باعث میشه کم تحرک و چاق شی . اگه سرترالین میخوری بعد یه مدت بدنت دیگه این آنزیم رو نمیساز ... فقط فکرش تو ذهنمه دسترسی بهش ندارم 😕 🤔🤔🤔
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 بد نیست آرامش داره فکر هی تکرار نمیشه توی ذهن که فلانی اذیتم کرد ... منم باید بهش بگم چرا اذ ... بله میدونم . ولی اثراتش کوتاه مدته ، یه معتاد اولش با کم میره رو هوا بعدش چی ؟؟؟قرص اعصابم همینجوره ...من دیدم ک دارم بهت میگم .گوش کن لطفا متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 فقط فکرش تو ذهنمه دسترسی بهش ندارم 😕 خب خدارو شکر .فکرشم از سرت بیرون کن با قرص اعصاب فقط خودت رو داغون می کنی متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 اگه لازم نیست فقط دوست داری مصرف کنی اصلا اصلا مصرف نکن قرص اعصاب برای کسایی هست که واق ... نقاشی... .تو بی اعصابی امتحانش کردم ..اولی آروم بودم نقاشی رو که شروع کردم فکرا وارد ذهن شدن... 🤔🤔🤔
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 بله میدونم . ولی اثراتش کوتاه مدته ، یه معتاد اولش با کم میره رو هوا بعدش چی ؟؟؟ قرص اعصابم همینجور ... یه معتاد اولش...ببخشید این جمله رو متوجه نشدم 🤔🤔🤔
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 یه معتاد اولش... ببخشید این جمله رو متوجه نشدم ببین وقتی کسی معتاد میشه اولاش با یه ذره مواد حالش خوب میشه ولی رفته رفته باید موادش رو زیاد کنه همین اتفاق هم برای کسی میفته ک قرص اعصاب مصرف می کنه متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 با اینکه مطمئنم شدنی نیست بدست اوردنش...ولی فکرش خیلی وقته تو ذهنمه با شما دوستان هم موافقم...واقعا تاپیک زدن تو نی نی سایت چه آرامشی میده ولی من با تکرار در ذهن نمیدونم چه کنم...@ماه_تنها ممنون❤ 🤔🤔🤔
star_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1510 ببین وقتی کسی معتاد میشه اولاش با یه ذره مواد حالش خوب میشه ولی رفته رفته باید موادش رو زیاد کنه همی ... موافقم حتی اگرم تاثیر داشته باشه کم کم بی تاثیر میشه 🤔🤔🤔
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10731 موافقم حتی اگرم تاثیر داشته باشه کم کم بی تاثیر میشه بله پس سعی کن خودت خودت رو خوب کنی ن با یه مشت قرص متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
goleman_ عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 5987 بدون دارو بخای فکرتو کنترل کنی خیلی سخته ولی میشه،به روانپزشک بسنده نکن ،پیش روانشناس هم برووسواس همیشه هم بد نیست تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛