2777
2789

بنظرتون همچین عنوان و موضوع تاپیکی مربوط ب کودکان زیر۱۰سال نیست🤔؟؟؟

اخه ی زمانی من هرچی کادوتولد و عیدی و لباس و کفش جدید و...داشتم مامانم نمیذاشت ببرم ب دوستام بگم یا نشون بدم میگفت گناه داره شااااااااید نداشته باشه!

بعد از۱۰ خودم عقلم کشید و دیگه لازم نبود مامانم تذکر بده😏

اینایی ک از ۱ هزارتومن تااااااا یک ماشین و سندخونه و ویلا و دادار دودور میکنین ک شوهرم اینو خریده یا داده بهم هدفتون چیه واقعا؟!

مضحکترین دلیل این تاپیکام اینه ک میخوان شادیشون رو تقسیم کنن😆😆اونم با کی؟با کسیکه ک میگه نداره؟؟؟؟؟؟

چطور دلتون میاد بخدا باعث خجالت اونم تو این دوره و زمونه😐😐بخدا ضایعست نیت و هدف چیه!!!!!

ضایع# نباشیم

بی# رحم نباشیم

وجدان# داشته باشیم

باهمنوع# خودمون مهربون باشیم

وضعیت# جامعه امروز رو درک کنیم

توهین ممنوع!!!!

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگم چرا تاپیکو خز کردین دیگه😂

😁😁

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

احسنت👌💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

باش

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

نظرشمام محترمه موافقم اما خوب چه اشکالی داره بزار برای یه لحظه شادی کنن من خودم وقتی تاپیکایی میبینم که طرف شادیاشو با نی نی سایتا قسمت میکنه ذوق میکنم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

کلا از این چیزا خوشم نمیاد 

عکس غذا و میوه استوری کردن یا گذاشتن تو هر شبکه اجتماعی انگار ما خودمون غذا نمیخوریم با بنزین کار میکنیم 

بعد عکس طلا برای پز دادن (نظر سنجی بحثش جداس) 

کلا از این مدل چیزا خوشم‌نمیاد

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم