missmaral مدیر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 عنوان ی سوال | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 18 پست بنظرتون بهترین روش جلوگیری واس کسی ک بچه نداره و تازه عروسی کرده چیه تا زمانی ک بخواد بچه داربشه؟ با جلوگیری طبیعی با پیشاب احتمال بارداری هس 1399/02/03 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4267 شما قرص استفاده میکنید من الان بچه دارم۷ماه اول قرص خوردم بعدش طبیعی جلوگیری کردم ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 من الان بچه دارم ۷ماه اول قرص خوردم بعدش طبیعی جلوگیری کردم توی اون مدت ک قرص مصرف کردین بعد قطعش همیشه توی اون هفت روز پریود میشدین
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3708 طبیعی میشه جلو گیری کرد ینی از کاندوم و اینا استفاده نشه؟؟امکان بارداری با پیشاب هس؟ نمیدونم گلم ولی بقول شما احتمال پارگی هس ولی با میشاب فک نکنم راحت حامله بشی هرچند اسپرم جهنده توی پشاب مرد فک کنم باشه بازم دوستانی ک بیشتر میدونن راهنماییت میکنن نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
elaheyakhi عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2814 نمیدونم گلم ولی بقول شما احتمال پارگی هس ولی با میشاب فک نکنم راحت حامله بشی هرچند اسپرم جهنده توی پ ... مرسی عزیز