2777
2789
عنوان

کسی بوده با بی بی های منفی باردار بوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 35 پست

توروخدا واسه منم دعا کنیدباردار نباشم،ی دختر ۲ ساله دارم،اصلا دلم دیگ بچه نمیخواد مخصوصا الان ک دخترم خیلی کوچیکه،نمیدونم چرا پریود نمیشم ،بی بی هامم منفیه،ولی اینو میدونم ک رابطه مشکوک نداشتم،دارم سکته میکنم از ترس

اره امروز زدم منفی بود خورد تو برجکم  دیگه پایی واسه آزمایشگاه رفتنم ندارم

اگه تا الان سابقه نداشته و کیست هم مطمعنی نداری از بده تروخدا فردا صبح برو منم تگ کن جوابش اومد لطفاااااا مامان خوشگل

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا واسه منم دعا کنیدباردار نباشم،ی دختر ۲ ساله دارم،اصلا دلم دیگ بچه نمیخواد مخصوصا الان ک دختر ...

عزیزم فکر کنم از استرسته نمیشی خیلی سخته برات دعا کنم باردار نباشی چون ارزوی ماست ایشالا به هرچی که تو دلته برسی عزیزم خدا دخترم برات نگه داره

انشالله عزیزدلم بارداری خبر خوشش به ماهم بده من ماه رمصون سال پیش حامله بودم انشالله توهم ماه رمضان ...

وای عزیزم خدد از دهنت بشنوه استرس ندارن ولی چرا دروغ بگم خیلی ذوق دارم به فکر مادر پدرمم ک چقد خوشحال میشن

الهی امین  من شب وروزم حسرت خوردنه حسودم شدم تازگیا انگار خدا لج کرده خداکنه منتظران مامان بش ...

عزیزم ناراحت نباش ایشالا این ماه باردار باشی

عزیزم فکر کنم از استرسته نمیشی خیلی سخته برات دعا کنم باردار نباشی چون ارزوی ماست ایشالا به هرچی که ...

مرسی گلم ایشالا خدا ب همتون نی نی های سالم و صالح بده،الهی آمین🙏⚘❤

وای عزیزم خدد از دهنت بشنوه استرس ندارن ولی چرا دروغ بگم خیلی ذوق دارم به فکر مادر پدرمم ک چقد خوشحا ...

می خوای سریع بگیر برات خودت شوهرت اگه ازمایش کامل دادین شوهرت ازمایش اسپرم دادم مشکلی نبود شروع کنین دوتاتون ویتامین سی ای زینک امگا۳ ویتامین ای ویتامین دی بخورین بعد وقت نزدیکی  ببخشید اینو میگم نزدیکی عمیق باشه و کامل تخلیه بشه ..... بعد سریع بالشت زیر باسنت پات بزن دیوار تا نیم ساعت بعد بخوتب پهلو راست بیست دقیقه بعد برو حمام 

می خوای سریع بگیر برات خودت شوهرت اگه ازمایش کامل دادین شوهرت ازمایش اسپرم دادم مشکلی نبود شروع کنین ...

چشم عزیزم مرسی بابت راهنماییت😙😙😙

برا منم دعا کنین نی نی دار بشم یک ماهه اقدامیم این ماه ۶ روز عقب زدم بی بی هم زدم منفی بود همه علایم بارداری رو داشتم ولی عادت شدمو منو همسرم ضدحال خوردیم دعا کنین ماهم زودتر کوچولو داربشیم تازه ۴ ماهه عروسی کردیم خیلی مشتاق اینیم ک ۳ نفره بشیم برامون دعا کنین زودتر جواب بگیریم🙏🏻❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
اگه تا الان سابقه نداشته و کیست هم مطمعنی نداری از بده تروخدا فردا صبح برو منم تگ کن جوابش اومد لطفا ...

فداتبشم مهربونم 

آندومتریوز و فیبروم دارم اما مطمئنم علتش این نیست چون دوماه پیشم رفتم سونو اندازشون تغییر نکرده بود

چشم‌رفتم آزمایش خبر میدم گلم

برا منم دعا کنین نی نی دار بشم یک ماهه اقدامیم این ماه ۶ روز عقب زدم بی بی هم زدم منفی بود همه علایم ...

عزیزم عین من و شوهرم هستین ایشالا زودنی نی بیاد تو دلت چبه زیارت عاشورا بردار

فداتبشم مهربونم  آندومتریوز و فیبروم دارم اما مطمئنم علتش این نیست چون دوماه پیشم رفتم سونو ان ...

نن کیستم رو 6 ناه پیش لاپارسکوپی کردم