2789
عنوان

شغل همسرهاتون رو با ایموجی بگین حدس بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 42161 بازدید | 1934 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خسته نباشند  خدا قوت سخته چجوری بازنشستگی ندارن؟

دیگه متاسفانه اینجوریه با اینکه همه فک میکنن خیلی شرایط خوبه ولی واقعا اینجوری نیست باید پس انداز کنن واسه دوران پیری هیچ حقوق و مزایایی ندارن تا توان دارن باید کار بکنن 

دیگه متاسفانه اینجوریه با اینکه همه فک میکنن خیلی شرایط خوبه ولی واقعا اینجوری نیست باید پس انداز کن ...

چه شغلي عزيزم؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
تعویذ روغن؟😂

تعویض😅😅

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خیلی از ایموجی ها واسه.من نشون داده نمیشه

فک کنم برای شماهایی که اپل دارین باشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میبنم شغل نصف شوهراتون عابر بانک بودنه😂😂💎

فان# 😐

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔
👨‍💻👨‍💼

مهندس کامپیوتر

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز